Рецепт Меч-риба з імбиром

Рецепт Меч-риба з імбиром
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 50 хв.
Рецепт приготування меч-риби з імбиром. Ви ще не пробували це блюдо? обов'язково спробуйте, рекомендую. Смачного!


опис приготування:

1) У великому посуді з'єднати соус теріякі, сухий херес, часник, імбир і кунжутне масло. Поставити на повільний вогонь, довести мариновану суміш до кипіння. Відкласти і дати охолонути протягом 10 хвилин. Покласти стейки меч-риби в неглибокий деко. Залити половину маринованої суміші на рибу. Перевернути на іншу сторону і залити залишилася суміш. Протягом 1 1/2 години рибу зберігати в холодному місці і часто перевертати в маринаді.

2) Готувати рибу на грилі на середньому вогні близько 4 хвилин. Перевернути рибу на іншу сторону і смажити ще 4 хвилини. Риба повинна бути крихкою при дотику виделкою.

подавати гарячою.


  • соус теріякі— 3/4 склянки
  • сухий херес— 2/3 склянки
  • часник— 2 чайних ложки
  • мелений корінь імбиру— 2 чайних ложки
  • кунжутну олію— 1 Чайна ложка
  • рибні стейки— 6 штук
1) У великому посуді з'єднати соус теріякі, сухий херес, часник, імбир і кунжутне масло. Поставити на повільний вогонь, довести мариновану суміш до кипіння. Відкласти і дати охолонути протягом 10 хвилин. Покласти стейки меч-риби в неглибокий деко. Залити половину маринованої суміші на рибу. Перевернути на іншу сторону і залити залишилася суміш. Протягом 1 1/2 години рибу зберігати в холодному місці і часто перевертати в маринаді.

2) Готувати рибу на грилі на середньому вогні близько 4 хвилин. Перевернути рибу на іншу сторону і смажити ще 4 хвилини. Риба повинна бути крихкою при дотику виделкою.

подавати гарячою.


Подібні рецепти

Молочний пудинг з імбиром

Чай з імбиром і лимоном

Рецепт цього десерту, як приготувати молочний пудинг з імбиром, дуже популярний в Китаї. Його їдять відразу після приготування або після охолодження. Цей десерт дуже корисний, здоровий і поживний. опис приготування: Якщо вам вже дуже хочеться його з'їсти, то пробуйте десерт відразу. Традиційно...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...