Рецепт Медовик зварювального тесту
Люблю медовики, але не люблю довго випікати багато коржів, особливо в спеку. Тому вирішила спекти один великий і в мультиварці. Рецепт ідеальний для зайнятих господинь і молодих мам.
опис приготування:
Нещодавно моя подруга поділилася зі мною рецептом медового бісквіта, який вийшов м'яким, пишним і ароматним. Я додала крем - вийшов торт-медовик.
Ділюся з вами легким рецептом, як приготувати медовик з заварного тесту в мультиварці. Це легко! Моя мульти марки Polaris, потужністю 860Вт, чашка 5 L. У рецепті використовується звичайний гранований стакан на 200 мл.
- мед— 2 Ст. ложки
- сода— 1 Чайна ложка(без верху)
- яйце— 2 штуки
- цукор— 1,5 склянки(1ст. неповний — в тісто; 0,5 ст. — в вершках)
- Вершкове масло— 100 грам
- йогурт— 4 Ст. ложки
- борошно— 2 склянки
- чорнослив— 1/2 склянки
- вершки сільські— 250 мілілітрів
- Какао-порошок— 2 Ст. ложки(для посыпки)
додайте соду, перемішайте. з'явиться піна, зніміть масу з вогню.
Додайте яйця по одному, злегка збийте міксером.
Чорнослив заздалегідь замочіть в теплій воді (з 5 хвилин) і поріжте на маленькі шматочки. Додайте йогурт і подрібнений чорнослив, збийте.
Поступово додайте борошно, акуратно перемішайте виделкою до однорідності.
Вилийте тісто в чашу мультиварки, закрийте кришку і випікайте в режимі "; Випічка" протягом 1 годину.
Потім остудіть медовий бісквіт, розріжте його на 3 коржа.
Приготуйте крем. Я використовую ось такі сільські густі вершки. На цей медовик мені вистачає половини банки 0,5л. і половина склянки цукру. Збивайте вершки разом з цукром протягом 2 хвилин. дивіться, щоб вершки не перетворилися в масло! Якщо будете використовувати магазинну сметану, то відкиньте її на дрібне сито, дайте стекти рідини і збийте з цукром.
Зберіть торт. Нанесіть крем на все коржі, присипте торт какао-порошком. Смачного!
Подібні рецепти
Здобні пиріжки з сиром
У тесті для пельменів немає нічого складного. У нього входить мінімум інгредієнтів. головне — це їх правильні пропорції, щоб тісто вийшло гладким, еластичним і його можна було тонко розкачати. опис приготування: Тісто для пельменів обов'язково повинно бути еластичним. Це необхідно для того, що...
Медовик «Рижик» зі згущеним молоком
Я знайшла найпростіший рецепт, як приготувати медовик "; Рижик" зі згущеним молоком. Свою назву він отримав за красивий карамельний колір. Переваги смаку медовика описувати не стану, пробуйте приготувати! опис приготування: Торт обов'язково повинен просочитися, тому поставте його на ніч в холо...
«Медовик» з заварним кремом
Які класичні рецепти тортів ви знаєте з дитинства? У мене це "; Наполеон" і "; Медовик ";. І обидва я дуже люблю до цих пір. Приготуйте медовий торт, згадайте дитинство! опис приготування: Я розповім вам, як приготувати "; Медовик" з заварним кремом. Торт дуже ніжний і ароматний. Його не так п...
Медовик со сгущенкой
Рецепт этого торта знаком еще с детства, мне его пекла еще бабушка на праздники и без повода. Есть несколько вариаций, предлагаю следовать классическому рецепту, как приготовить медовик со сгущенкой. опис приготування: Самое главное преимущество этого десерта в том, що готується він дуже швидк...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...