Рецепт Мафіни з кремом по-каталонски

Рецепт Мафіни з кремом по-каталонски
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную вашій увазі рецепт смачних іспанських маффинов. Такий незвичайний десерт підійде як до святкового столу, так і прикрасить вечірнє чаювання з сім'єю. Порадуйте себе і своїх близьких.

опис приготування:

Для приготування маффінів за цим рецептом вам знадобиться 6 форм для кексів. Якщо тісто вийшло дуже рідким, то замість паперових формочок візьміть силіконові або сталеві. Щоб було зручніше заповнювати кремом "; канавки" на мафіни, використовуйте кондитерські шприци. На свій розсуд, залишками крему ви також можете наповнити маффіни всередині. покрокову інструкцію, як приготувати маффіни з кремом по-каталонски читайте нижче.

  • Цукровий пісок— 100 грам
  • борошно— 100 грам
  • яйця— 4 штуки
  • Яєчний жовток— 2 штуки
  • молоко— 200 мілілітрів
  • жирні вершки— 70 мілілітрів
  • Золотий цукор— 20 грам
  • заголовок для палітурки— 1 Чайна ложка
  • екстракт ванілі— 1,5 чайних ложки(1 немає. ложку — в тісто, 1/2 немає. ложки — в вершках)
1 Розігрійте духовку до 180 градусів.

2 Для тесту змішайте 4 яйця з 1 немає. ложкою ванільного екстракту і цукровим піском в термостійкої мисці.

3 Тримайте миску над каструлею з киплячою водою повільно і обережно починайте збивати яйця. збивайте, поки суміш стане густою, блідою, і буде залишати слід за віночком.

4 Приберіть збиту суміш з вогню і змішайте з борошном до однорідної маси.

5 Розлийте тісто по формах, і випікайте мафіни 15-20 хвилин в духовці до золотистої скоринки. Потім дістаньте з духовки і дайте їм охолонути.

6 Для крему в каструлю влийте молоко, ½. ложки ванільного екстракту і вершки. Доведіть до кипіння на середньому вогні.

7 Збийте яєчні жовтки, кукурудзяну муку і золотий цукор до густої блідою однорідної маси. ретельно змішуйте, поступово вливаючи сюди гаряче молоко з вершками.

8 Поверніть суміш на вогонь і варіть, помішуючи, до загустіння. Потім дайте крему охолонути.

9 На маффин виріжте невеликі «канавки». Заповніть їх кремом, акуратно виливаючи його в центр маффіни, щоб він природним чином розтікся і покрив все прогалини.

Подібні рецепти

Мафіни з лимонним кремом і меренгою

Випічка з гарбузом

Мафіни з лимонним кремом і меренгою - смачна домашня випічка з яскраво вираженим цитрусовим смаком і ароматом. Ніжні мафіни з лимонним кремом і повітряної меренгою - один з улюблених десертів. опис приготування: Мафіни з лимонним кремом і меренгою - це смачно. У тісто додаємо цедру лимона, в к...

Мафіни з пивом рутбір і ванільним кремом

Мафіни з пивом рутбір і ванільним кремом

Рецепт приготування шоколадних мафінів з кореневим пивом і кремом з цукру, вершкового масла і ванільного екстракту. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 20 маффинов. Ці незвичайні маффіни мають м'який смак газованого кореневого пива. какао— 1/2 склянки соди— 1 Чайна ложка солі— 1/2...

Мафіни з вівсянки і бананів з шоколадом

Мафіни з вівсянки і бананів з шоколадом

Ці мафіни роблять без додавання борошна і цукру. Такі зробити дуже просто: закиньте всі інгредієнти в блендер і перемішайте. записуйте, як приготувати маффіни з вівсянки і бананів з шоколадом. опис приготування: Маффіни смачні та поживні, якщо вам не вистачає солодощі, додайте до них більше ме...

Мафіни з гарбуза

Мафіни з гарбуза

Мафіни і панкейкі зараз на піку популярності. Ця випічка зустрічається майже у всіх кондитерських. Але ми знаємо, що домашні вироби будуть смачніше! Адже вони завжди свіжі і з зрозумілих продуктів. опис приготування: подивіться, як приготувати маффіни з гарбуза. У цьому рецепті вони медові сол...

Мафіни з курагою

Мафіни з курагою

Сьогодні приготуємо маффіни з курагою, да не просто з курагою, а ще і з марципаном. Якщо вам не вдасться роздобути марципан в магазині, не турбуйтеся, ми будемо готувати його самі. опис приготування: У цих маффінів смак кураги дуже вдало поєднується з мигдальною ноткою марципану. Зараз в магаз...