Рецепт Медовий торт «Трофейний»
Рецепт цього торта був привезений з Німеччини в 1945 році, тому десерт і отримав таку незвичайну назву. Готується він просто, виходить дуже ароматним, смачним і повітряним. Спробуйте!
опис приготування:
торт, приготований за цим рецептом, має насичений медово-цитрусовий смак, який відмінно гармонує зі смаком шоколадного крему. Готовий торт можна подавати до чаю відразу після приготування, але бажано дати коржам просочитися протягом декількох годин, щоб вони стали ніжніше.
- яйця курячі— 3 штуки
- мед— 150 грам
- Борошно пшеничне— 170 грам
- апельсин— 1 штука(Cedra)
- Цукровий пісок— 30 грам
- розпушувач— 1 Ст. ложка
- шоколад— 90-100 грам(темний)
- молоко згущене— 350 грам
У відповідну чашу помістіть мед і цукровий пісок, а потім нагрівайте солодку масу на водяній бані до розчинення цукру при постійному помішуванні.
В результаті нагрівання і перемішування цукор розчиниться, а мед злегка спіниться. Зніміть ємність з плити і дайте трохи охолонути.
У теплий мед введіть по-одному яйця, злегка збиваючи масу за допомогою віночка або міксера.
Збивати масу довго не потрібно, досить домогтися однорідності і легкої піни. Додайте в яєчно-медову суміш цедру апельсина, перемішайте.
Борошно і розпушувач помістіть в сито. Введіть борошняну суміш порціями в тісто при одночасному просеивании і перемішуванні.
Готове тісто має консистенцію жирної сметани і яскравий насичений колір. Викладіть його в підготовлену форму для випікання.
Розігрійте духовку до температури 160-170 градусів і випікайте медовий корж протягом 30-35 хвилин до збільшення в об'ємі і рум'яності.
Поки випікається корж, займіться приготуванням крему. Для цього помістіть на водяну баню суміш з згущеного молока і шоколаду.
При постійному помішуванні розчиніть шоколад у згущеному молоці. Отриману однорідну масу добре охолодіть.
Вийміть готовий медовий корж з форми, дайте охолонути і розріжте на 2 частини.
Викладіть на нижню частину коржа половину крему, рівномірно розподіліть його по всій поверхні.
Помістіть на шар крему другий коржа, а потім змастіть верх і боки торта залишилися шоколадним кремом. За бажанням декорують медовий торт "; Трофейний" стружкою з білого шоколаду. Даті торту настоятися в холодильнику протягом 2 годин. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Медовий торт рецепт класичний
Медовий торт на сковороді з полуницею — це моя особиста знахідка. Торт готується швидко, легко, а виходить ще та смакота. І виглядає не гірше заводських тортів. готуємо? опис приготування: Медовий торт на сковороді готується дуже просто. Його рецепт особливо нічим не відрізняється від рецептів...
Медовий пиріг з мигдалем
Корисні властивості меду можна перераховувати безкінечно. Спробуйте приготувати медовий пиріг, який буде не тільки надзвичайно смачним, але ще і корисним. опис приготування: Рецепт дуже простий. Замісити тісто борошна, пластівців, збитих з цукром яєць і розтопленого масла з медом. Вилийте у ф...
Медовий пиріг з сирною начинкою
Цей ніжний бісквітний пиріг прикрасить будь-яке чаювання! Аромат меду і свіжого сиру нікого не залишить байдужим! Між іншим, готується пиріг легко і просто. Зайдіть і переконайтеся самі! опис приготування: Для цього пирога краще брати темний мед з яскравим смаком і ароматом, наприклад, гречани...
Медовий раф
Уявіть собі яскравий смак кави з томної медової ноткою, укритий ароматної молочної піною… представили? Так ось він саме такий — медовий раф! опис приготування: Чарівний аромат кави з медом подарує вам з ранку прекрасний настрій і заряд бадьорості на весь день, якщо ви приготуєте медовий раф со...
Медовий курча з Вінтерфелла
Фанати «Пісні льоду і полум'я» підрахували, що тільки в перших чотирьох книгах Джорджа Р. Р. Мартіна згадується понад 160 різних страв. І більшість цих страв не вигадані, але давно забуті. опис приготування: Практично всі рецепти цих страв можна знайти в старих римських і британських кулінарни...