Рецепт Медовий торт «Трофейний»

Рецепт Медовий торт «Трофейний»
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт цього торта був привезений з Німеччини в 1945 році, тому десерт і отримав таку незвичайну назву. Готується він просто, виходить дуже ароматним, смачним і повітряним. Спробуйте!

опис приготування:

торт, приготований за цим рецептом, має насичений медово-цитрусовий смак, який відмінно гармонує зі смаком шоколадного крему. Готовий торт можна подавати до чаю відразу після приготування, але бажано дати коржам просочитися протягом декількох годин, щоб вони стали ніжніше.

  • яйця курячі— 3 штуки
  • мед— 150 грам
  • Борошно пшеничне— 170 грам
  • апельсин— 1 штука(Cedra)
  • Цукровий пісок— 30 грам
  • розпушувач— 1 Ст. ложка
  • шоколад— 90-100 грам(темний)
  • молоко згущене— 350 грам
Медовий торт «Трофейний» - фото крок 1 Підготуйте всі перераховані інгредієнти, з апельсина зніміть цедру за допомогою дрібної терки. Шоколад вибирайте з високим вмістом какао (70-80%), щоб крем для торта вийшов не надто солодким.

Медовий торт «Трофейний» - фото крок 2 У відповідну чашу помістіть мед і цукровий пісок, а потім нагрівайте солодку масу на водяній бані до розчинення цукру при постійному помішуванні.

Медовий торт «Трофейний» - фото крок 3 В результаті нагрівання і перемішування цукор розчиниться, а мед злегка спіниться. Зніміть ємність з плити і дайте трохи охолонути.

Медовий торт «Трофейний» - фото крок 4 У теплий мед введіть по-одному яйця, злегка збиваючи масу за допомогою віночка або міксера.

Медовий торт «Трофейний» - фото крок 5 Збивати масу довго не потрібно, досить домогтися однорідності і легкої піни. Додайте в яєчно-медову суміш цедру апельсина, перемішайте.

Медовий торт «Трофейний» - фото крок 6 Борошно і розпушувач помістіть в сито. Введіть борошняну суміш порціями в тісто при одночасному просеивании і перемішуванні.

Медовий торт «Трофейний» - фото крок 7 Готове тісто має консистенцію жирної сметани і яскравий насичений колір. Викладіть його в підготовлену форму для випікання.

Медовий торт «Трофейний» - фото крок 8 Розігрійте духовку до температури 160-170 градусів і випікайте медовий корж протягом 30-35 хвилин до збільшення в об'ємі і рум'яності.

Медовий торт «Трофейний» - фото крок 9 Поки випікається корж, займіться приготуванням крему. Для цього помістіть на водяну баню суміш з згущеного молока і шоколаду.

Медовий торт «Трофейний» - фото крок 10 При постійному помішуванні розчиніть шоколад у згущеному молоці. Отриману однорідну масу добре охолодіть.

Медовий торт «Трофейний» - фото крок 11 Вийміть готовий медовий корж з форми, дайте охолонути і розріжте на 2 частини.

Медовий торт «Трофейний» - фото крок 12 Викладіть на нижню частину коржа половину крему, рівномірно розподіліть його по всій поверхні.

Медовий торт «Трофейний» - фото крок 13 Помістіть на шар крему другий коржа, а потім змастіть верх і боки торта залишилися шоколадним кремом. За бажанням декорують медовий торт "; Трофейний" стружкою з білого шоколаду. Даті торту настоятися в холодильнику протягом 2 годин. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Медовий торт на сковороді

Медовий торт рецепт класичний

Медовий торт на сковороді з полуницею — це моя особиста знахідка. Торт готується швидко, легко, а виходить ще та смакота. І виглядає не гірше заводських тортів. готуємо? опис приготування: Медовий торт на сковороді готується дуже просто. Його рецепт особливо нічим не відрізняється від рецептів...

Медовий пиріг з мигдалем

Медовий пиріг з мигдалем

Корисні властивості меду можна перераховувати безкінечно. Спробуйте приготувати медовий пиріг, який буде не тільки надзвичайно смачним, але ще і корисним. опис приготування: Рецепт дуже простий. Замісити тісто борошна, пластівців, збитих з цукром яєць і розтопленого масла з медом. Вилийте у ф...

Медовий пиріг з сирною начинкою

Медовий пиріг з сирною начинкою

Цей ніжний бісквітний пиріг прикрасить будь-яке чаювання! Аромат меду і свіжого сиру нікого не залишить байдужим! Між іншим, готується пиріг легко і просто. Зайдіть і переконайтеся самі! опис приготування: Для цього пирога краще брати темний мед з яскравим смаком і ароматом, наприклад, гречани...

Медовий раф

Медовий раф

Уявіть собі яскравий смак кави з томної медової ноткою, укритий ароматної молочної піною… представили? Так ось він саме такий — медовий раф! опис приготування: Чарівний аромат кави з медом подарує вам з ранку прекрасний настрій і заряд бадьорості на весь день, якщо ви приготуєте медовий раф со...

Медовий курча з Вінтерфелла

Медовий курча з Вінтерфелла

Фанати «Пісні льоду і полум'я» підрахували, що тільки в перших чотирьох книгах Джорджа Р. Р. Мартіна згадується понад 160 різних страв. І більшість цих страв не вигадані, але давно забуті. опис приготування: Практично всі рецепти цих страв можна знайти в старих римських і британських кулінарни...