Рецепт Меренги-сердечка з фруктовою начинкою
Рецепт приготування святкових меренге у вигляді сердечок з начинкою з маракуї і малиною.
опис приготування:
Розігріти духовку до 90 градусів. Вистелити пергаментним папером. зробити 4 шаблону сердечок. Відкласти в сторону.
В жароміцної мисці електричним міксером над каструлею з киплячою водою змішати яєчні білки, цукор-пісок і сіль. збивати, поки цукор не розчиниться, від 2 до 4 хвилин хвилин на середній швидкості. Додати ваніль.
Викласти суміш у кондитерський мішок з круглою насадкою. Видавити суміш безе на шаблон серця навколо зовнішнього краю, висотою 2,5 см. Повторити з рештою шаблонами.
Випікати в духовці 20 хвилин. Зменшити високу температуру до 80 градусів і випікати від 1 1/4 годин 1 1/2 годину. Дати повністю охолонути на деку. Меренги можуть зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі протягом 1 дня.
приготувати начинку. змішати жовтки, сік маракуї і цукор в каструлі. Варити на середньому вогні, постійно помішуючи дерев'яною ложкою, поки суміш не загусне, від 8 до 10 хвилин.
Видалити каструлю з вогню. Додати сіль і масло, помішуючи до отримання однорідної маси. Процідити через дрібне сито в миску. Накрити поліетиленовою плівкою, поставити в холодильник на 1 годину або 1 дня.
Заповнити кожну меренгу фруктовою начинкою і прикрасити малиною. Посипати цукровою пудрою і подавати.
- яєчні білки— 2 штуки
- цукрового піску— 3/4 склянки
- солі— 1 щіпка
- екстракту ванілі— 1/2 чайних ложки
- цукрова пудра— — За смаком
- свіжа малина— — За смаком
- Для начинки: яєчних жовтків— 8 штук
- сока маракуйи— 1/2 склянки
- цукру— 1 Склянка
- солі— 1/8 чайних ложки
- вершкового масла— 10 Ст. ложок
В жароміцної мисці електричним міксером над каструлею з киплячою водою змішати яєчні білки, цукор-пісок і сіль. збивати, поки цукор не розчиниться, від 2 до 4 хвилин хвилин на середній швидкості. Додати ваніль.
Викласти суміш у кондитерський мішок з круглою насадкою. Видавити суміш безе на шаблон серця навколо зовнішнього краю, висотою 2,5 см. Повторити з рештою шаблонами.
Випікати в духовці 20 хвилин. Зменшити високу температуру до 80 градусів і випікати від 1 1/4 годин 1 1/2 годину. Дати повністю охолонути на деку. Меренги можуть зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі протягом 1 дня.
приготувати начинку. змішати жовтки, сік маракуї і цукор в каструлі. Варити на середньому вогні, постійно помішуючи дерев'яною ложкою, поки суміш не загусне, від 8 до 10 хвилин.
Видалити каструлю з вогню. Додати сіль і масло, помішуючи до отримання однорідної маси. Процідити через дрібне сито в миску. Накрити поліетиленовою плівкою, поставити в холодильник на 1 годину або 1 дня.
Заповнити кожну меренгу фруктовою начинкою і прикрасити малиною. Посипати цукровою пудрою і подавати.
Подібні рецепти
Згущене молоко
крихкий, повітряний і ніжний десерт, який люблять абсолютно всі: від дорослого до дитини! Пропоную приготувати це вишукані ласощі вдома і подати з ароматним малиновим соусом. опис приготування: Не дарма з французького меренга перекладається, як поцілунок. Саме така асоціація і виникає, коли це...
Лумаконі з начинкою (рум'яний ляльки)
Рецепт приготування лумаконі з начинкою. Лумаконі - паста в формі великих равликів. опис приготування: Для начинки краще всього брати консервовані маленькі печериці та курячий фарш. Що вийшла начинкою фаршируємо лумаконі. печериці (дрібні, консервовані), банку— 1 штука Lumakoni, пачка— 1 шту...
Макарони з начинкою
Страви з макаронів ще можуть вас здивувати! Трохи фантазії і незвичайна форма виробів подарують вам новий смак. Але якщо ви сумніваєтеся в своїх силах, то просто познайомтеся з перевіреним рецептом. опис приготування: Чи знаєте ви, як приготувати макарони з начинкою? Якщо ще немає, то обов'язк...
Манікотті з млинців з сирною начинкою
Манікотті - вид італійської пасти. Навіть якщо ви не знайшли таку, це не привід відмовлятися від смачних італійських рецептів. підкажу рецепт, як приготувати манікотті з млинців з сирною начинкою. опис приготування: Цю страву можна зробити не тільки з млинців, тут підійде навіть тонкий вірменс...
Манти з картопляною начинкою
Манти з картопляною начинкою виходять божественно смачними, і на смак вони майже не відрізняються від мантів з курдючним салом. Так що це — дуже вдалий рецепт вегетаріанських мантів опис приготування: Діалог з людиною, вперше спробували манти з картопляною начинкою, завжди виглядає приблизно т...