Рецепт Міні-Веллінгтон з яловичиною
Яловичина "; Веллінгтон" — це святкове блюдо з яловичої вирізкою в листковому тісті. Також всередину обов'язково додають шинку і будь-які овочі або гриби. Приготуємо це блюдо порційно. смакота!
опис приготування:
Страва дуже ситна і досить незвичайне! Відмінний варіант для святкового обіду або вечері в невеликій компанії, якщо ви хочете подати гаряче порційно. Коли "; Веллінгтон" готують цілим шматком, м'ясо не досягає і середньої прожарювання, але англійці і американці це дуже люблять і цінують. В разі, якщо готувати цю страву порційно, м'ясо виходить більш завершеним і готовим! Як приготувати міні-Веллінгтон з яловичиною, буду розповідати в покроковому рецепті.
- яловичина— 300 грам
- печериці— 150 грам
- Цибуля ріпчаста— 0,5 штуки
- часник— 1 зубчик
- шинка— 200 грам
- гірчичний— 1 Ст. ложка
- Масло оливкове— 2-3 Ст. ложок
- Вершкове масло— 30 грам
- Куряче яйце— 2 штуки(сирі жовтки)
- Тісто листкове бездріжджове— 200-250 грам
- сіль— За смаком
- перець мелений— За смаком
Яловичину розріжте на 4 шматка, посоліть і поперчіть за смаком.
Обсмажте м'ясо в оливковій олії на сильному вогні по 1-2 хвилини з кожного боку.
Потім на цю ж сковороду додайте шматочок вершкового масла і обсмажте рубаний часник — близько 1 хвилини, потім додайте рубаний лук до прозорості і в останню чергу нарізані гриби — 2-3 хвилини.
тісто розділи 4 частини. Кожну розкачати в зручний за розміром пласт.
На тісто викладіть тонку пластину або 2 vnaxlest — шинки, на шинку грибну масу. Потім шматочок яловичини і змастіть його гірчицею.
Оберніть м'ясо шинкою.
З тіста виріжте зручний для загортання хрест, як показано на фото.
Загортаючи кожен лист тіста на м'ясо, змащуйте його жовтком.
защипніть все 4 ребра. Змастіть все жовтком.
Форму для запікання або деко змастіть рослинною олією. Викладіть міні-Веллінгтон швом вниз. Зверху також змастіть жовтком, зробіть невеликі надрізи ножем і присипте сіллю.
запікайте 25-30 хвилин при температурі 200 градусів. Якщо через деякий час тісто почне підгоряти, то зменшите температуру до 160 градусів і продовжуйте готувати.
Наші міні-Веллінгтон з яловичиною готові! пробуємо?
Дуже смачно! Смачного!
Подібні рецепти
Шніцель (класичний рецепт)
Рецепт приготування мексиканської міні-піци з сиром Чеддер, яловичим фаршем, салатом, сальсою, сметаною, кінзою і піко-де-Гальо. опис приготування: Піко де Гальо - це свіжий мексиканський соус з подрібненого помідорів, цибуля і перець чилі. Міні-піци готуються всього за 15 хвилин і стануть від...
Мигдальні міні-чизкейки
Рецепт приготування міні-сендвічів з імбирного печива з кремом з вершкового сиру, мигдалевого екстракту, вершків і імбиру. опис приготування: Ці хрусткі міні-чизкейки готуються дуже швидко і просто. цукрового піску— 3 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 5 Ст. ложок ...
Міні Сендвічі
Приготування мініатюрних сендвічів. Покроковий рецепт з фотографіями. кількість порцій: 6 фарш із яловичини— 450 грам часник— 1 зубчик сіль— 1/2 чайних ложки чорний перець— 1 штука оливкова олія— 2 Ст. ложки цибулина— 1/2 штуки соус Маринара— 1 штука булочки— 12 штук сир— 1 штука Змішайте ...
Міні-пудинги
Рецепт приготування невеликих пудингів на десерт. опис приготування: 1. Розтерти печення качалкою, розплавити разом масло, шоколад і золотий сироп. 2. Потім додати печиво, родзинки і дрібно порізані ягоди. 3. Все розмішати і зліпити невеликі кульки. 4. Покласти в холодильник на пів-години, час...
Міні-баклажани
Рецепт приготування маленьких баклажан, розміром з невелике яблуко. кількість порцій: 2 Фіолетові маленькі баклажани— 6 штук cемя кунжуту— 2 Ст. ложки(білі) арахіс— 2 Ст. ложки тертий кокос— 2 Ст. ложки цибулина— 1 штука(тонко нарізати) імбир— 1 штука(2.5 см) часник— 2 зубчики порошок куркуми— ...