Рецепт Морквини з марципану

Рецепт Морквини з марципану
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготувати марципанове тісто просто — потрібно змішати чищений мелений мигдаль, цукрову пудру і сироп в потрібних пропорціях. Далі відкривається величезне поле для творчої діяльності. красива морква!

кількість порцій: 10
  • мигдаль— 400 грам
  • цукор— 200 грам
  • цукрова пудра— 200 грам
  • вода— 1 Склянка
  • помаранчевий барвник— 3 краплі(або 3 столові ложки морквяного соку)
  • зелений барвник— 1 крапля(або 1 столова ложка соку зелені)
Морквини з марципану - фото крок 1 Мигдаль бланшувати в окропі 30 секунд, очистити. Змолоти в борошно. З води і цукру зварити сироп, остудити. З усіх компонентів замісити марципанове тісто (можна використовувати кухонний комбайн)

Морквини з марципану - фото крок 2 Розділити отриману масу на 4 рівних частини. 3 частини забарвити в оранжевий колір, ретельно перемішуючи тісто. 1 частина таким же чином забарвити в зелений. Від основних грудок відірвати кульку побільше для самої морквини і кулька поменше для бадилля. Приготувати зубочистку і ніж для подальших маніпуляцій.

Морквини з марципану - фото крок 3 Від красивих помаранчевий марципан ковбаска, яка буде тонше з одного боку і товщі з іншого.

Морквини з марципану - фото крок 4 Розкачуємо невеликі тонкі ковбаски з зеленого тесту, складаємо їх хрест-навхрест і ставали у своїй величі більш товстій частині морквини.

Морквини з марципану - фото крок 5 Проробляємо в "; бадиллі" морквини неглибоке отвір за допомогою зубочистки — так ми закріпимо шари марципану.

Морквини з марципану - фото крок 6 За допомогою ножа легкими натисканнями тупий боку робимо характерні для морквини борозенки — от і все. Морквина готова прикрашати торт, тістечко або будь-який святковий стіл.

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Сніданок «морквини»

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...