Рецепт Манти в аерогрилі

Рецепт Манти в аерогрилі
Кількість порцій: 5-7 Час приготування: 40 хв.
Хочу вам розповісти, як зробити манти в аерогрилі. У мене аерогриль стоїть на дачі, а на свіжому повітрі адже так сильно завжди апетит розігрується, вірно? Так що спробуйте якось і ви їх зробити!

опис приготування:

Такий простий рецепт мант в аерогрилі, як на мене, ідеально підходить для "; виїзних" обідів на дачі, наприклад. Але звичайно ж, з рівним успіхом це може стати і просто швидким варіантом вечері або обіду. Адже у всіх буває, що ні сил ні бажання щось готувати до вечора вже не залишається. Для цього і придумали рецепт приготування мант в аерогрилі!

А рецепт приготування мант — такий:

борошно (2 склянки) змішаємо з сіллю, по центру вобьем одне яйце. Dolivaem vodu (0,5 склянки) і вимішуємо тісто. Води може знадобиться і більше, Наша мета — щільне, але еластичне тісто. Відправимо його в холодильник. Фарш беріть на свій смак, додайте в нього побільше цибулі. Сформуйте манти і далі слідуйте по представленим кроків рецепта.

  • пельмені— 1 кілограм
  • майонез— 200 грам
  • вода— За смаком
  • спеції— За смаком
  • яйце— 1 штука
Манти в аерогрилі - фото крок 1 1. Манти поки залишимо розморожувати. зробимо заливку, — змішаємо майонез з яйцем, і водою. Повинна вийде рідка, але однорідна суміш.

Манти в аерогрилі - фото крок 2 2. У горщики потроху капає масло, викладаємо манти. наверх — заливаємо отриманою сумішшю.

Манти в аерогрилі - фото крок 3 3. У аерогриль на дно виставляємо піддон для жиру, потім — грати на найнижчий рівень.

Манти в аерогрилі - фото крок 4 4. Далі виставляємо на решітку горщики, закриваємо кришечками. тримаємо 30 хвилин при високій температурі (260 градусів) і високій швидкості.

Манти в аерогрилі - фото крок 5 5. Готово! Посипаємо зеленню і подаємо до столу!

Подібні рецепти

Манти по-корейськи

Солодкий рис

Манти по-корейськи — цікаве блюдо азіатської кухні. Готуються такі манти з дріжджового тіста, виходять пухкими, м'якими зі смачною соковитою начинкою. Подають їх з різними маринованими овочами. опис приготування: Манты по-корейски – ещё одно вкуснейшее блюдо азиатской кухни. Корейская кухня – ...

Манти з кабачками

Манти з кабачками

Ділюся з вами швидким і простим рецептом мант з кабачками, який доводить, що навіть з напівфабрикатів можна зробити повноцінний ситний і смачний обід або вечерю для всієї родини! Спробуйте! опис приготування: Особисто я просто обожнюю всілякі пельмені, посуд, Хінкалі і t.d. Саме тому у мене в ...

Манти з картопляною начинкою

Манти з картопляною начинкою

Манти з картопляною начинкою виходять божественно смачними, і на смак вони майже не відрізняються від мантів з курдючним салом. Так що це — дуже вдалий рецепт вегетаріанських мантів опис приготування: Діалог з людиною, вперше спробували манти з картопляною начинкою, завжди виглядає приблизно т...

Манти з гарбузом

Манти з гарбузом

На початку осені, в самий розпал гарбузового сезону, вирішили приготувати наші улюблені манти з гарбузом, додавши в них бекон і та сиром. Вийшло нестандартно і дуже смачно. опис приготування: У нашій родині більше шануються м'ясні манти, ніж вегетаріанські. Однак коли кухня завалена гарбузами...

Манти зі шпинатом

Манти зі шпинатом

Для тих, хто не їсть м'ясо присвячується — манти зі шпинатом! Дуже смачна вегетаріанська імпровізація вилилася в нове смачна страва. Знайомтеся! опис приготування: Манти зі шпинатом — вегетаріанське розвага до обіду, лібо перекусити. Дуже смачно манти подавати зі сметаною, вершковим маслом і з...