Рецепт Фон (пиріжки з сиром і зеленню)
Ці пиріжки підкуповують не тільки своїм смаком, але і швидкістю приготування. Тісто після смаження дуже схоже на листкове, воно не жирне, але і не сухе. Словами не передати, потрібно тільки спробувати!
опис приготування:
Смачне тісто в поєднанні з корисною та поживною начинкою обов'язково порадують вас і ваших близьких! І важливий фактор тут - час. Ці пиріжки дуже швидкі, тісто приємне, я задоволена. Спробуйте і ви! А я розповім, як приготувати Манзаро (пиріжки з сиром і зеленню)!
- сироватка— 200 мілілітрів
- борошно— 2-2,5 склянки
- сіль— 0,5 чайних ложки(без верху)
- Масло рослинне рафіноване— 1 Склянка(2 ст.л в тісто, інше для смаження )
- розпушувач— 1,5 чайних ложки
- Сир— 300 грам
- яйце варене— 2 штуки
- зелень— 1 пучок
Спочатку потрібно зробити тісто для пиріжків. Для цього всипте в глибоку миску 2 склянки борошна, змішайте її з розпушувачем і сіллю, зробіть в центрі луночку. Влийте олію рафіновану і сировотку.
замісити тісто. Муки може знадобитися приблизно 2,5 склянки. Тісто не варто робити занадто крутим. Накрийте його харчовою плівкою і залиште на 15-20 хвилин відпочити.
Поки тісто відпочиває, приготуйте начинку. З'єднайте варені рубані яйця з кропом і сиром. Посоліть трохи начинку. Можна додати щепоточку перцю чорного меленого. перемішайте добре.
розділити тісто 8 рівних частин. Кожну розкачати тонко, як на чебуреки. Покладіть начинку на край.
Накрийте другою половинкою тесту, добре заліпити край, зробити це зручно і красиво виходить вилочкою.
Розігрійте масло в сковороді, воно повинно доходити до половини пиріжка (мінімум). А краще смажити пиріжки у фритюрі. Я долила олії так і смажила на сковорідці. Перевертайте періодично пиріжки, поки не утвориться золотава скоринка.
фон gotovи! У мене вийшло 8 штук, смачного!
Подібні рецепти
Пиріжки «фон»
Швидкі в приготуванні, дуже смачні і корисні макарони з зеленню в домашніх умовах можуть стати чудовою ідеєю для обіду або вечері. Ця страва радує не тільки шлунок, але і очі. опис приготування: Рецепт приготування макаронів з зеленню можна сміливо назвати варіантом на швидку руку. всього чере...
Малосольні помідори з часником і зеленню
Такі малосольні помідори з часником і зеленню ще називають "; добовими ";, тому що готові вони всього за добу. Секрет таких малосольних помідорів простий: вони надрізають і коштують ніч в розсолі. опис приготування: багато зелені, спецій, томати і розсіл - ось і все, що потрібно для засолюванн...
Молдавські пиріжки з рисом «Версер»
Молдавські пиріжки "; Верзере" готують з тонкого тесту на рослинній олії, в якості начинки зазвичай використовують квашену капусту, але сьогодні у мене рис з яйцем. Пригощайтеся! опис приготування: Подивіться мій рецепт і ви дізнаєтеся, як приготувати молдавські пиріжки з рисом "; Верзере ";! ...
Міні-пиріжки на паличці
Ці чарівні міні-пиріжки на паличці припадуть до душі як дорослим, так і дітям. Вони здатні прикрасити будь-яке свято і вечірку. Кількість пиріжків залежить від товщини розкачане тісто. кількість порцій: 24 упаковка тесту для пирога— 1 штука несолоного вершкового масла, кімнатної температури— 1 ...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...