Рецепт Малосольні печериці

Рецепт Малосольні печериці
Кількість порцій: 6 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Так як зараз сезон грибів, пропоную вам дізнатися, як приготувати малосольні печериці - смачні гриби, які можна подати як у вигляді закуски, так і в якості доповнення до основної страви.

опис приготування:

Приготувати малосольні гриби насправді дуже легко і швидко, і ви переконаєтеся в цьому завдяки даним рецептом. Раджу вам брати гриби однакового розміру: середні або маленькі відмінно підійдуть. Не варто очищати гриби, досить просто промити їх і залити розсолом. Крім того, викладайте інгредієнти в банку шарами: гриби, зелень, часник і т.д. Малосольні печериці будуть готові вже на наступний день, але краще почекати кілька діб.

  • печериці— 1 кілограм
  • кріп свіжий— 1 пучок
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • сіль— 3 Ст. ложки
  • вода— 1 літр
малосольні печериці - фото крок 1 1. Печериці однакового розміру (дрібні) промийте і просушіть. Наріжте кріп невеликими гілочками, а часник - пластинками. У чисту банку викладіть гриби, кріп і трохи часнику.

малосольні печериці - фото крок 2 2. Потім знову викладіть гриби, кріп і часник. Зверху покладіть кілька горошин чорного перцю. Приготуйте розсіл: теплу кип'ячену воду добре змішайте з сіллю.

малосольні печериці - фото крок 3 3. Залийте розсолом гриби (при необхідності приготуйте кілька літрів розсолу), закрийте банки кришкою і відправте в холодильник. Через добу гриби будуть готові. Смачного!

Подібні рецепти

Малосольні огірочки без розсолу

Малосольні баклажани з часником

Ці малосольні огірочки можна готувати не тільки влітку, а в будь-який час року: досить одного великого огірка. Засолка відбувається "; сухим" способом. всього 10 годин, і огірочки на столі. опис приготування: Експериментуйте зі спеціями: додавайте традиційні при засолюванні огірків або свої ул...

Малосольні огірочки за бабусиним рецептом

Малосольні огірочки за бабусиним рецептом

Ніжні і соковиті малосольні огірки у вас вийдуть точно такими ж, як у досвідчених бабусь, адже ви приготуєте соління по їх рецептом. Зберігати пряну закуску можна на холоді протягом 3-4 місяців. опис приготування: Найсмачніше малосольний огірочок звучить вприкуску зі смаженою картоплею або кар...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Малосольні огірки за добу

Малосольні огірки за добу

У сезон огірків мало хто може відмовити собі в задоволенні з'їсти один-другий малосольний огірочок, та ще з картоплею і з м'яском. Запропоную вам варіант, як приготувати малосольні огірки за добу. опис приготування: За класичними рецептами малосольні огірки на холодному розсолі готуються за 3 ...

Малосольні помідори швидкого приготування

Малосольні помідори швидкого приготування

Що робити з великою кількістю помідорів? А може дуже солоненького захотілося? Можна приготувати малосольні помідори швидкого приготування. Всього за добу! Підготуйте помідори і приступимо. опис приготування: Малосольні помідори швидкого приготування вживаються в якості легкої закуски, подаютьс...