Рецепт Міньйон з телятини

Рецепт Міньйон з телятини
Кількість порцій: 3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Міньйон з телятини — прекрасне блюдо, яке прикрасить собою будь-який святковий стіл, будь-то Новий Рік або чиєсь День Народження! Готуються міньйон на основі ніжної телячої вирізки. рекомендую!

опис приготування:

Приготуємо міньйон з телятини в домашніх умовах. Блюдо виходить дуже красивим і апетитним, так що цілком підійде для будь-якого святкового застілля. До Міньйон можна приготувати чудовий соус, змішаний 100 мл. бальзамічного оцту з 2 ст.л. цукру і уваривши суміш до консистенції густого сиропу. хай щастить!

  • теляча вирізка— 1 штука
  • бекон— 6 скибочок
  • Цибуля ріпчаста— 1 штука
  • морква— 1 штука
  • Перець солодкий— 1 штука
  • сіль— За смаком
  • Перець чорний мелений— За смаком
  • Масло рослинне— За смаком
  • Масло оливкове— За смаком
Міньйон з телятини - фото крок 1 Вам знадобиться така теляча вирізка.

Міньйон з телятини - фото крок 2 З центральної частини вирізаємо три шматочки, товщиною 6 см.

Міньйон з телятини - фото крок 3 Півкільцями ріжемо цибулю, перець — соломкою. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії, 3-4 хвилини.

Міньйон з телятини - фото крок 4 Додаємо порізану соломкою моркву і перець. Обсмажуємо до готовності овочів, приблизно 8-10 хвилин.

Міньйон з телятини - фото крок 5 Кладемо кожен шматок вирізки на зріз, притискаємо долонею, щоб став тоншим. Обертаємо боки скибочками бекону і перев'язуємо ниткою.

Міньйон з телятини - фото крок 6 Обсмажуємо міньйон на рослинній олії. З кожного боку по 3-4 хвилини. Я смажу на сковороді-гриль.

Міньйон з телятини - фото крок 7 Перекладаємо міньйон в форму для запікання. З боків викладаємо овочі. Змащуємо м'ясо оливковою олією, солимо і перчимо до смаку. запікаємо 20 хвилин, температура 180 градусів.

Міньйон з телятини - фото крок 8 Смачного!

Подібні рецепти

Маринад для шашлику з телятини

Куряча грудка, фарширована моцарелою

На мій погляд, з телятини виходить найсмачніший, ніжний і ароматний шашлик, особливо якщо замаринувати його в червоному вині, розмарині і тим'яну, це відмінний варіант для вилазки на природу. опис приготування: Насправді немає поганої погоди для шашлику, адже і взимку, і восени його цілком мож...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...