Рецепт Міньйон з телятини
Міньйон з телятини — прекрасне блюдо, яке прикрасить собою будь-який святковий стіл, будь-то Новий Рік або чиєсь День Народження! Готуються міньйон на основі ніжної телячої вирізки. рекомендую!
опис приготування:
Приготуємо міньйон з телятини в домашніх умовах. Блюдо виходить дуже красивим і апетитним, так що цілком підійде для будь-якого святкового застілля. До Міньйон можна приготувати чудовий соус, змішаний 100 мл. бальзамічного оцту з 2 ст.л. цукру і уваривши суміш до консистенції густого сиропу. хай щастить!
- теляча вирізка— 1 штука
- бекон— 6 скибочок
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- морква— 1 штука
- Перець солодкий— 1 штука
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
- Масло рослинне— За смаком
- Масло оливкове— За смаком
З центральної частини вирізаємо три шматочки, товщиною 6 см.
Півкільцями ріжемо цибулю, перець — соломкою. Обсмажуємо цибулю на рослинній олії, 3-4 хвилини.
Додаємо порізану соломкою моркву і перець. Обсмажуємо до готовності овочів, приблизно 8-10 хвилин.
Кладемо кожен шматок вирізки на зріз, притискаємо долонею, щоб став тоншим. Обертаємо боки скибочками бекону і перев'язуємо ниткою.
Обсмажуємо міньйон на рослинній олії. З кожного боку по 3-4 хвилини. Я смажу на сковороді-гриль.
Перекладаємо міньйон в форму для запікання. З боків викладаємо овочі. Змащуємо м'ясо оливковою олією, солимо і перчимо до смаку. запікаємо 20 хвилин, температура 180 градусів.
Смачного!
Подібні рецепти
Куряча грудка, фарширована моцарелою
На мій погляд, з телятини виходить найсмачніший, ніжний і ароматний шашлик, особливо якщо замаринувати його в червоному вині, розмарині і тим'яну, це відмінний варіант для вилазки на природу. опис приготування: Насправді немає поганої погоди для шашлику, адже і взимку, і восени його цілком мож...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...