Рецепт Морквяні вафлі «Пухнасті»
Морквяні вафлі "; Пухнасті ";. У кого є вафельница, раджу приготувати вафлі з додаванням моркви. такі солодкі, пухнасті вафлі подаються до чаю або кави, можна дати дітям до школи, взяти на пікнік
опис приготування:
Морквяні вафлі "; Пухнасті ";. дуже ніжні, пишні, м'які виходять вафлі, а ще вони ароматні, адже в тесті багато спецій. Якщо Ви з якоїсь причини не переносите будь-яку спецію, просто не додавайте її тісто.
Ці вафлі будуть хороші і на наступний день — вони залишаються м'якими. Якщо ви дотримуєтеся Пост і в цей час вживаєте яйця, тоді цей рецепт точно Ваш. смачно, бюджетно й ситно.
Спробуйте приготуйте, Вам повинно сподобатися.
- мука— 125 грам
- яйце— 2 штуки
- цукор— 2 Ст. ложки
- рослинна олія— 50 мілілітрів
- морква— 100 грам(1 морква середнього розміру)
- розпушувач тіста— 0,5 чайних ложки
- мускатний горіх— щіпка(на кінчику ножа)
- обкладинка— 0,5 чайних ложки
- сухий імбир— 0,5 чайних ложки
- сіль— щіпка
- ванільний цукор— 1 Чайна ложка
В іншій глибокій тарілці змішати рослинне масло, яйця, корицю і цукор. перемішати віночком, до отримання однорідної маси.
На дрібну тертку натерти сиру моркву.
До моркви додати солодку суміш рослинного масла і яєць і ретельно перемішати.
Тепер додати суху суміш і ретельно перемішати лопаткою або ложкою, щоб не було грудочкою.
Нехай тісто поки настоюється, а за цей час нагріти вафельницу. Змастити рослинним маслом нижні і верхні пластини. Викладаємо столовою ложкою тісто. закриваємо кришку. Доводимо до готовності. Кожна вафельница готує по-різному, тому час точне не скажеш. У мене випікати перша партія 4 хвилини, друга швидше і інші ще швидше.
Готові вафлі трохи остудити і посипати цукровою пудрою. Смачного!
Подібні рецепти
Смачні та «пухнасті» дріжджові булочки
Морква хороша для випічки тим, що вона може змінювати свій смак: наприклад, стати солодкою, пряної, гострої, кислої, Загалом, усе, що хочете. Спробуємо ще один варіант. Він дуже незвичайний. опис приготування: Поділюся з вами тим, як приготувати морквяні панкейкі. Також для них зробимо глазур....
Морквяні крокети
морквяні крокети — традиційне блюдо індійської кухні, яке на санскриті звучить як Гаджар вада. морквяні крокети — прекрасне вегетаріанські блюдо, яке добре поєднується зі свіжими овочами. опис приготування: морквяні крокети — це їжа, яка багатьох дивує своїм незвичайним смаком і видом. Обов'яз...
Морквяні маффіни з вершковою глазур'ю
Рецепт приготування морквяних маффинов з корицею, імбиром, волоськими горіхами, родзинками і глазур'ю з вершкового сиру і кленового сиропу. опис приготування: Морквяна випічка володіє дивовижним смаком - переконайтеся в цьому. За цим рецептом у вас вийде 24 маффіни. борошна— 2 склянки соди— ...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...