Рецепт Морквяні панкейкі
Морква хороша для випічки тим, що вона може змінювати свій смак: наприклад, стати солодкою, пряної, гострої, кислої, Загалом, усе, що хочете. Спробуємо ще один варіант. Він дуже незвичайний.
опис приготування:
Поділюся з вами тим, як приготувати морквяні панкейкі. Також для них зробимо глазур. Що ж тут незвичайного? У тісто не додаємо цукор, а тільки масу спецій і горіхи. Солодкість дасть сам овоч і доповнення з вершкового сиру. Борошняні вироби стануть ідеальним сніданком для дорослих і дітей.
- Вершковий сир— 60 грам
- Цукрова пудра— 80 грам
- Борошно пшеничне— 150 грам
- морква— 200 грам
- вершки— 240 мілілітрів(нежирні)
- яйце— 1 штука
- Рослинна олія— 1 Ст. ложка
- Волоський горіх— 30 грам
- Вершкове масло— 3 Ст. ложки
- ванільний екстракт— 0,5 чайних ложки
- сіль— 0,5 чайних ложки
- розпушувач— 2 чайних ложки
- кориця мелена— 0,5 чайних ложки
- Мускатний горіх— 0,25 чайних ложки(мелений)
- імбир— 0,25 чайних ложки(мелений)
2. У мисці змішайте борошно з мускатним горіхом, корицею, сіллю, розпушувачем і імбиром.
3. В іншому посуді змішайте молоко з маслом і яйцем.
4. Потім до молока всипте суху суміш. все перемішайте.
5. А потім додайте моркву і порубані горіхи. замішайте тісто.
6. Далі випікайте панкейкі в розігрітій олії з обох сторін по 2-3 хвилини.
7. Перед подачею приготуйте глазур, розтопивши масло з пудрою, ваніліном і сиром. Подавайте глазур з панкейк. Приємного чаювання!
Подібні рецепти
Тісто філо
морквяні крокети — традиційне блюдо індійської кухні, яке на санскриті звучить як Гаджар вада. морквяні крокети — прекрасне вегетаріанські блюдо, яке добре поєднується зі свіжими овочами. опис приготування: морквяні крокети — це їжа, яка багатьох дивує своїм незвичайним смаком і видом. Обов'яз...
Морквяні маффіни з вершковою глазур'ю
Рецепт приготування морквяних маффинов з корицею, імбиром, волоськими горіхами, родзинками і глазур'ю з вершкового сиру і кленового сиропу. опис приготування: Морквяна випічка володіє дивовижним смаком - переконайтеся в цьому. За цим рецептом у вас вийде 24 маффіни. борошна— 2 склянки соди— ...
Морквяні вафлі «Пухнасті»
Морквяні вафлі "; Пухнасті ";. У кого є вафельница, раджу приготувати вафлі з додаванням моркви. такі солодкі, пухнасті вафлі подаються до чаю або кави, можна дати дітям до школи, взяти на пікнік опис приготування: Морквяні вафлі "; Пухнасті ";. дуже ніжні, пишні, м'які виходять вафлі, а ще во...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...