Рецепт Морквяні панкейкі

Рецепт Морквяні панкейкі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Морква хороша для випічки тим, що вона може змінювати свій смак: наприклад, стати солодкою, пряної, гострої, кислої, Загалом, усе, що хочете. Спробуємо ще один варіант. Він дуже незвичайний.

опис приготування:

Поділюся з вами тим, як приготувати морквяні панкейкі. Також для них зробимо глазур. Що ж тут незвичайного? У тісто не додаємо цукор, а тільки масу спецій і горіхи. Солодкість дасть сам овоч і доповнення з вершкового сиру. Борошняні вироби стануть ідеальним сніданком для дорослих і дітей.

  • Вершковий сир— 60 грам
  • Цукрова пудра— 80 грам
  • Борошно пшеничне— 150 грам
  • морква— 200 грам
  • вершки— 240 мілілітрів(нежирні)
  • яйце— 1 штука
  • Рослинна олія— 1 Ст. ложка
  • Волоський горіх— 30 грам
  • Вершкове масло— 3 Ст. ложки
  • ванільний екстракт— 0,5 чайних ложки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
  • розпушувач— 2 чайних ложки
  • кориця мелена— 0,5 чайних ложки
  • Мускатний горіх— 0,25 чайних ложки(мелений)
  • імбир— 0,25 чайних ложки(мелений)
морквяні панкейкі - фото крок 1 1. Для початку натріть на дрібній тертці моркву.

морквяні панкейкі - фото крок 2 2. У мисці змішайте борошно з мускатним горіхом, корицею, сіллю, розпушувачем і імбиром.

морквяні панкейкі - фото крок 3 3. В іншому посуді змішайте молоко з маслом і яйцем.

морквяні панкейкі - фото крок 4 4. Потім до молока всипте суху суміш. все перемішайте.

морквяні панкейкі - фото крок 5 5. А потім додайте моркву і порубані горіхи. замішайте тісто.

морквяні панкейкі - фото крок 6 6. Далі випікайте панкейкі в розігрітій олії з обох сторін по 2-3 хвилини.

морквяні панкейкі - фото крок 7 7. Перед подачею приготуйте глазур, розтопивши масло з пудрою, ваніліном і сиром. Подавайте глазур з панкейк. Приємного чаювання!

Подібні рецепти

Морквяні крокети

Тісто філо

морквяні крокети — традиційне блюдо індійської кухні, яке на санскриті звучить як Гаджар вада. морквяні крокети — прекрасне вегетаріанські блюдо, яке добре поєднується зі свіжими овочами. опис приготування: морквяні крокети — це їжа, яка багатьох дивує своїм незвичайним смаком і видом. Обов'яз...

Морквяні маффіни з вершковою глазур'ю

Морквяні маффіни з вершковою глазур'ю

Рецепт приготування морквяних маффинов з корицею, імбиром, волоськими горіхами, родзинками і глазур'ю з вершкового сиру і кленового сиропу. опис приготування: Морквяна випічка володіє дивовижним смаком - переконайтеся в цьому. За цим рецептом у вас вийде 24 маффіни. борошна— 2 склянки соди— ...

Морквяні вафлі «Пухнасті»

Морквяні вафлі «Пухнасті»

Морквяні вафлі "; Пухнасті ";. У кого є вафельница, раджу приготувати вафлі з додаванням моркви. такі солодкі, пухнасті вафлі подаються до чаю або кави, можна дати дітям до школи, взяти на пікнік опис приготування: Морквяні вафлі "; Пухнасті ";. дуже ніжні, пишні, м'які виходять вафлі, а ще во...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...