Рецепт Мінога в оливковій олії
Минога — не дуже популярна, але неймовірно смачна і проста в приготуванні риба. розповідаю, як приготувати міногу в оливковій олії.
опис приготування:
Минога — риба дуже цікава. У нашій країні великою популярністю вона не користується, і тому купити її не так просто. Втім, коли на ринку або в супермаркеті мінога попадається мені на очі — беру не замислюючись. Мінога хороша тим, що її взагалі не треба потрошити — в ній внутрішніх гидот практично немає, що істотно полегшує її приготування.
ось, наприклад, мінога в оливковій олії — одна з моїх найулюбленіших рибних закусок. Досить спробувати її один раз — і шпроти або кільку в маслі ви є більше не будете.
- Минога— 1 кілограм
- сіль— 4 Ст. ложки
- цибулина— 2 штуки
- Лавровий лист— 8 штук
- лимон— 1 штука
- Оливкова олія— 150 мілілітрів
Затем каждую рыбку хорошенько промываем под проточной водой от соли и оставшейся слизи.
Потрошить миногу не обязательно, поэтому просто отрезаем головы, а тушки нарезаем на кусочки длиной 8-10 см.
Укладываем кусочки миноги в кастрюлю плотно друг к другу, суцільним шаром. Сверху посыпаем рыбу солью (за смаком), кладем несколько лавровых листов и нарезанную кольцами луковицу.
Затем выкладываем еще один плотный слой рыбы, его тоже солим, приправляем луком и лавровым листом. Формируем слои, пока рыба не кончится. На верхний слой кладем немного лимона, а затем начинаем заливать все это дело оливковым маслом. Льем масло до тех пор, пока оно не подберется к верхнему слою миноги.
Накриваємо каструлю кришкою, ставимо на середній вогонь, доводимо до кипіння, после чего сбавляем огонь до слабого и томим 2 годину. власне, риба готова — достаем ее из кастрюли и остужаем до комнатной температуры.
Остывшие кусочки миноги выкладываем на хлеб. сніданок готовий!
Подібні рецепти
Тортик на кефірі
Як би багато я не готувала, але завжди трапляються рецепти, які можуть по-справжньому здивувати. І це не може не радувати. Адже завжди є можливість спробувати нове і незвичайне. опис приготування: ви, напевно, бачили консервовані баночки з морепродуктами в магазині? Але ось я розповім, як приг...
Мідії в олії
Завжди шкодую про те, що не можу дістати свіжі морепродукти. Але доводиться викручуватися. наприклад, із заморожених мідій можна зробити цікаву заготовку, основу для багатьох страв. Знайомтеся з нею! опис приготування: Пропоную вам дізнатися про те, як приготувати мідії в олії з лимоном і апел...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...