Рецепт Молдавські пиріжки з рисом «Версер»
Молдавські пиріжки "; Верзере" готують з тонкого тесту на рослинній олії, в якості начинки зазвичай використовують квашену капусту, але сьогодні у мене рис з яйцем. Пригощайтеся!
опис приготування:
Подивіться мій рецепт і ви дізнаєтеся, як приготувати молдавські пиріжки з рисом "; Верзере ";! Немає нічого простіше, ніж приготувати тісто на рослинній олії, тонко розкачати і сформувати маленькі і красиві пірожочкі. Начинка може бути не обов'язково класичної, це квашена капуста, але і будь-яка інша, наприклад рис з яйцем і зеленню. Влітку можна зробити їх зі шпинатом, кропивою або іншими улюбленими продуктами! хай щастить!
- Борошно пшеничне— 2 склянки
- Тепла вода— 100 мілілітрів
- Рослинна олія— 100 мілілітрів
- сіль— 0,5 чайних ложки
- Мал— 1 Склянка(начинка)
- яйце варене— 2 штуки(начинка)
- зелень— За смаком(начинка)
- сіль, перець чорний мелений— За смаком(начинка)
- жовток— 1 штука(для змазування)
- кунжут— 1 Ст. ложка
У теплій воді розчиніть сіль, додайте рослинне масло, перемішайте і вводите частинами борошно. Замісити м'яке тісто, оберніть його плівкою або накрийте рушником і залиште на 30 хвилин.
Відваріть в підсоленій воді рис до готовності. Відваріть і очистіть яйця, порубати дрібно їх ножем. Додайте подрібнену зелень, сіль, перець і начинка готова!
розділити тісто 15 частин, кожну дуже тонко розкачати в прямокутник. Покладіть частину начинки.
Загорніть обидва краї всередину.
І поверніть рулетиком пиріжок.
Зробите також з іншим тісто і начинкою.
Перекладіть пиріжки на пергамент, змастіть жовтком або збовтати яйцем, посипте кунжутом.
випікайте при 200 градусах хвилин 25-30.
Пригощайтеся!
Подібні рецепти
Різотто в порту-порі
Ці чарівні міні-пиріжки на паличці припадуть до душі як дорослим, так і дітям. Вони здатні прикрасити будь-яке свято і вечірку. Кількість пиріжків залежить від товщини розкачане тісто. кількість порцій: 24 упаковка тесту для пирога— 1 штука несолоного вершкового масла, кімнатної температури— 1 ...
Фон (пиріжки з сиром і зеленню)
Ці пиріжки підкуповують не тільки своїм смаком, але і швидкістю приготування. Тісто після смаження дуже схоже на листкове, воно не жирне, але і не сухе. Словами не передати, потрібно тільки спробувати! опис приготування: Смачне тісто в поєднанні з корисною та поживною начинкою обов'язково пора...
Мішечки з курки з рисом
Рецепт приготування чудового гарячого страви з курки і рису. кількість порцій: 4 курячі стегенця— 4 штуки тонких скибочки бекону— 3 штуки цибулина— 1 штука стебло живцевого селери— 1 штука часнику— 1 зубчик білого рису— 0,5 склянки дикого рису— 0,5 склянки солі і чорного перцю— по 0,5 Чайних ло...
Мідії з рисом
Якщо ви вирішили приготувати низькокалорійне і разом з тим корисне блюдо, то зверніть увагу на рецепт, який рекомендує мідії з рисом томити в духовці. Виходить чудовий смак. опис приготування: Перед вами простий і досить бюджетний рецепт страви, яке готується з доступних інгредієнтів. завдяки ...
Лосось з рисом і китайської капустою
Рецепт приготування запеченого лосося з коричневим рисом, китайської капустою і імбиром. опис приготування: Приготувати рис відповідно до інструкції на упаковці. Поки рис вариться, в маленькій мисці змішати соєвий соус, сік лайма, імбир і нектар агави при використанні. У великій сковороді наг...