Рецепт Мідії і печериці в вершках
Мідії і печериці в вершках — це моя кулінарна паличка-виручалочка у випадках, коли потрібно приготувати не тільки смачно, але і швидко. Любителям морепродуктів рекомендую особливо.
опис приготування:
20 хвилин нескладного приготування, трохи інгредієнтів, універсальне використання — звучить занадто добре, щоб бути правдою?:) Нічого подібного! Мідії і печериці в вершках — дуже просте і, головне, швидке в приготуванні блюдо з усього декількох інгредієнтів (ОК, мідії повсякденним інгредієнтом не назвеш — але ніщо не заважає завжди мати пакетик заморожених мідій в морозилці), яке можна подавати з чим завгодно — рисом, пастою або іншим гарніром. Якщо любите морепродукти, то напевно будете приємно здивовані даними стравою.
- печериці свіжі— 300 грам
- мідії заморожені— 300 грам
- вершки 35-40% — 100 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста— 1 штука
- чебрець сушений (гілочка) — 1 штука
- Суміш перців свіжозмелений— 1/4 чайних ложки
- сіль— 1/4 чайних ложки
Ріпчасту цибулю нарізаємо невеликими кубиками.
У сковороду наливаємо оливкову олію і кладемо гілочку чебрецю. нагріваємо сковороду.
У розігріту сковороду кидаємо цибулю. Обсмажуємо разом з чебрецем до прозорості лука, після чого гілочку чебрецю викидаємо.
Потім кладемо в сковороду печериці, перемішуємо і обсмажуємо разом з цибулею 3-4 хвилини.
Слідом відправляємо в сковороду мідії, перемішуємо і обсмажуємо все разом ще 3-4 хвилини.
Тепер вливаємо в сковороду вершки.
солимо, перчим. Перемішуємо і тушкуємо на повільному вогні близько 15 хвилин під кришкою.
Подаємо з улюбленим гарніром. Готово!
Подібні рецепти
Гриби печериці смажені
Любителям морепродуктів я хочу показати, як приготувати мариновані мідії в домашніх умовах. В цьому немає нічого складного, потрібно лише проявити трохи терпіння і насолоджуватися соковитими мідіями. опис приготування: Щоб надати маринованим мідій трохи додаткової гостроти, можна додати до них...
Мідії, мариновані в олії
Як би багато я не готувала, але завжди трапляються рецепти, які можуть по-справжньому здивувати. І це не може не радувати. Адже завжди є можливість спробувати нове і незвичайне. опис приготування: ви, напевно, бачили консервовані баночки з морепродуктами в магазині? Але ось я розповім, як приг...
Мідії на сковороді
Мідії на сковороді — розкішне і вишукану страву, яке призведе в повний захват будь-якої людини. Гарно жити не заборониш, тому давайте приготуємо чудове, смачне блюдо. опис приготування: Мідії на сковороді готуються дуже просто. Найважливіше, що слід розуміти — коли молюски вже готові. А готові...
Мідії під сиром
Мідії під сиром — традиційне голландське (точніше, нідерландське) страва. Наскільки я знаю, в автентичних голландських закладах мідії готують саме так. шалено смачно! опис приготування: Навіть не знаю, що ж таке мідії під сиром — закуска це чи повноцінне гаряче блюдо. В принципі, грань між цим...
Мідії з рисом
Якщо ви вирішили приготувати низькокалорійне і разом з тим корисне блюдо, то зверніть увагу на рецепт, який рекомендує мідії з рисом томити в духовці. Виходить чудовий смак. опис приготування: Перед вами простий і досить бюджетний рецепт страви, яке готується з доступних інгредієнтів. завдяки ...