Рецепт Мідії на сковороді
Мідії на сковороді — розкішне і вишукану страву, яке призведе в повний захват будь-якої людини. Гарно жити не заборониш, тому давайте приготуємо чудове, смачне блюдо.
опис приготування:
Мідії на сковороді готуються дуже просто. Найважливіше, що слід розуміти — коли молюски вже готові. А готові вони в той момент, коли їх раковини відкрилися. Все, що не розкрилися мідії сміливо видаляємо з сковороди. Томатний соус ідеально підходить до мідій, ніякий інший, на мою думку, не розкриється оригінальний смак цих морепродуктів.
До мідій раджу подавати прохолодне біле вино, італійські тости і чудовий настрій:) Успіхів і приємного апетиту!
- мідії— 40 штук(молюсків)
- помідори— 6 штук
- Болгарський перець— 2 штуки(жовтий і червоний)
- гіркий перець— 1/2 штуки
- гіркий перець— 1/2 штуки
- Оливкова олія— — За смаком
- Пучок свіжої зелені— 1 штука(базилік і петрушка)
- часник— 4-5 штук
- цукор— 1 Чайна ложка
- сіль— — За смаком
Помідори тушим на небольшом огне в оливковом масле.
Мелкими кубиками нарезаем болгарские перцы.
Затем к помидорам добавляем нарезанный болгарский перец, а также горький перец, дрібно посічену зелень і часник.
Добавляем ложку сахара, щепотку соли и перемалываем все при помощи блендера.
В глубокую сковородку наливаем оливковое масло и сильно разогреваем. В кипящее масло добавляем мидии и немного уменьшаем огонь.
Доводим до готовности мидии, постоянно перемешивая их. Готовность их легко определить — вони повинні розкритися. Все мидии, що не розкрилися, удаляем со сковородки.
Вливаем к мидиям соус и тушим все на небольшом огне, періодично перемішуючи.
Мидии перекладываем в блюдо, добавляем остатки соуса, украшаем паприкой и подаем к столу. Смачного!
Подібні рецепти
Мідії відварені
Любителям морепродуктів я хочу показати, як приготувати мариновані мідії в домашніх умовах. В цьому немає нічого складного, потрібно лише проявити трохи терпіння і насолоджуватися соковитими мідіями. опис приготування: Щоб надати маринованим мідій трохи додаткової гостроти, можна додати до них...
Мідії, мариновані в олії
Як би багато я не готувала, але завжди трапляються рецепти, які можуть по-справжньому здивувати. І це не може не радувати. Адже завжди є можливість спробувати нове і незвичайне. опис приготування: ви, напевно, бачили консервовані баночки з морепродуктами в магазині? Але ось я розповім, як приг...
Мідії під сиром
Мідії під сиром — традиційне голландське (точніше, нідерландське) страва. Наскільки я знаю, в автентичних голландських закладах мідії готують саме так. шалено смачно! опис приготування: Навіть не знаю, що ж таке мідії під сиром — закуска це чи повноцінне гаряче блюдо. В принципі, грань між цим...
Мідії з рисом
Якщо ви вирішили приготувати низькокалорійне і разом з тим корисне блюдо, то зверніть увагу на рецепт, який рекомендує мідії з рисом томити в духовці. Виходить чудовий смак. опис приготування: Перед вами простий і досить бюджетний рецепт страви, яке готується з доступних інгредієнтів. завдяки ...
Мідії в пиві
Рецепт приготування мідій в повному бульйоні. святкове блюдо, є традиційним в Бельгії. зробити просто, їсти смачно! опис приготування: розповідаю, як приготувати мідії в повному бульйоні. Ця страва вважається національним в приморських регіонах Бельгії — там взагалі дуже люблять готувати мідії...