Рецепт Морепродукти в томатному соусі
Не можу уявити кращого обіду для себе, ніж морепродукти з пастою або соусом. Страв з такими інгредієнтами багато, особливо в середземноморській кухні. Давайте розглянемо один з рецептів.
опис приготування:
Отже, на сцену знову виходить італійська кухня. проста, але в той же час вишукана. Пропоную приготувати ароматне і дуже ситне блюдо. У покрокової інструкції я описала, як приготувати морепродукти в томатному соусі. Це справжній афродизіак, так що його буде доречно зробити на романтичний вечір.
- Вино біле сухе— 0,25 склянки
- мідії— 20 штук
- мідії маленькі— 20 штук
- Оливкова олія "; extra virgin" — 3 Ст. ложки
- часник— 8 зубчиків
- Перець чилі, сухий— 3/4 чайних ложки
- помідор— 900 грам
- Cukini— 4 штуки
- креветки очищені— 300 грам
- сіль— За смаком
Цукіні промийте і очистіть. Зробіть з них спіраль або наріжте тонкими слайсами.
Помідори наріжте невеликими шматочками, а креветки очистіть.
Розігрійте масло в глибокій сковороді. Обсмажте в ньому протягом 3-х хвилин подрібнений часник, помішуючи.
У сковороду додайте перець і половину помідорів. Гасіть їх, подрібнюючи дерев'яною лопаткою. готуйте 4 хвилини. Потім влийте вино з-під мідій. кип'ятіть масу 3 хвилини.
Потім додайте креветки. Гасіть ще 2 хвилини.
Потім внесіть залишилися помідори і очищені мідії.
Далі додайте цукіні, перемішайте. І в кінці внесіть мідії в мушлях. Гасіть блюдо до готовності цукіні.
Морепродукти посоліть за смаком. Смачного!
Подібні рецепти
Крем «Патісьер»
можливо, ви не знали, але вершковим соус чудово поєднується з різними морепродуктами. Наприклад - з рибою, кальмарами, тушкованими мідіями, або креветками. Виходить неймовірно смачно і апетитно! опис приготування: Спеціально для Вас — безсумнівно простий рецепт приготування морепродуктів в вер...
Морепродукти під соусом
морепродукти — це незабутньо смачний делікатес! Найкраще морепродукти поєднуються з вершковим соусом. Як гарнір підійдуть макарони або локшина. Обов'язково приготуйте це блюдо будинку! опис приготування: тим, хто любить вживати в їжу різні дари моря, напевно сподобаються морепродукти під соусо...
Морепродукти з квашеною капустою
Французький рецепт квашеної капусти з морепродуктами і картоплею. Рибу можна використовувати на свій розсуд. кількість порцій: 8 цибулина— 1 штука картопля— 300 грам масло або жир— 2 Ст. ложки квашена капуста— 1 кілограм сухе біле вино— 2 склянки креветки— 150 грам риба— 400 грам оливкова олія...
Макарони по-флотськи з тунцем в томатному соусі
Дієтичні макарони по-флотськи стануть відмінним рішенням для людей, стежать за своїм здоров'ям і харчуванням. ситно, смачно і просто! Беріть рецепт на замітку! опис приготування: Макарони з твердих сортів дозволені при цукровому діабеті, тому якщо ви дотримуєтеся особливого харчування, обов'яз...
Макарони в сметанно-томатному соусі
Ви любите макарони? Я їх просто обожнюю, при чому в будь-якому вигляді — просто відварені, як запіканки або з різними соусами. Соусів зараз багато покупних, але я пропоную зробити його самим. опис приготування: рецепт, як приготувати макарони з сметанно-томатному соусі, дуже простий, а результ...