Рецепт Морепродукти під соусом

Рецепт Морепродукти під соусом
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
морепродукти — це незабутньо смачний делікатес! Найкраще морепродукти поєднуються з вершковим соусом. Як гарнір підійдуть макарони або локшина. Обов'язково приготуйте це блюдо будинку!

опис приготування:

тим, хто любить вживати в їжу різні дари моря, напевно сподобаються морепродукти під соусом в домашніх умовах. Страву можна готувати зі спагеті або без них. Як на мене, зі спагеті виходить якось більш насиченим і смачніше. Набір самих морепродуктів може бути абсолютно будь-яким, як то кажуть: & Quot; Чим багаті — тим і раді ";. хай щастить!

  • морепродукти (асорті)  — 500 грам(мідії, креветки, кальмари, восьминоги)
  • вершки— 250 мілілітрів
  • помідори— 3 штуки
  • Перець болгарський— 1 штука
  • Масло оливкове— За смаком
  • сир твердий— 50 грам
  • часник— За смаком
  • Сіль і перець— За смаком
  • спагеті— 300 грам
Морепродукти під соусом - фото крок 1 Якщо будете готувати страву з гарніром, тоді попередньо поставте варитися спагетті. Тим часом розігрійте в сковороді олію за допомогою ножа (з широким лезом) роздавите часник. Обсмажте його до золотистого, потім приберіть зі сковороди.

Морепродукти під соусом - фото крок 2 Викладаємо на сковороду морепродукти. Готуємо на повільному вогні, щоб випарувалася рідина.

Морепродукти під соусом - фото крок 3 За допомогою блендера подрібнюємо порізані томати і болгарський перець. Додаємо овочі на сковороду. Солимо і перчимо до смаку, tusim 4-5 хвилин.

Морепродукти під соусом - фото крок 4 наливаємо вершки.

Морепродукти під соусом - фото крок 5 тушкуємо ще 3-4 хвилини.

Морепродукти під соусом - фото крок 6 В самому кінці додайте зварені спагетті. Потримайте блюдо на вогні ще кілька хвилин, потім прибирайте.

Морепродукти під соусом - фото крок 7 Перед подачею на стіл посипаємо блюдо тертим сиром. Смачного!

Подібні рецепти

Морепродукти з квашеною капустою

Пікантна картопляна закуска

Французький рецепт квашеної капусти з морепродуктами і картоплею. Рибу можна використовувати на свій розсуд. кількість порцій: 8 цибулина— 1 штука картопля— 300 грам масло або жир— 2 Ст. ложки квашена капуста— 1 кілограм сухе біле вино— 2 склянки креветки— 150 грам риба— 400 грам оливкова олія...

Морепродукти в вершковому соусі

Морепродукти в вершковому соусі

можливо, ви не знали, але вершковим соус чудово поєднується з різними морепродуктами. Наприклад - з рибою, кальмарами, тушкованими мідіями, або креветками. Виходить неймовірно смачно і апетитно! опис приготування: Спеціально для Вас — безсумнівно простий рецепт приготування морепродуктів в вер...

Морепродукти в томатному соусі

Морепродукти в томатному соусі

Не можу уявити кращого обіду для себе, ніж морепродукти з пастою або соусом. Страв з такими інгредієнтами багато, особливо в середземноморській кухні. Давайте розглянемо один з рецептів. опис приготування: Отже, на сцену знову виходить італійська кухня. проста, але в той же час вишукана. Пропо...

Макарони під соусом в духовці

Макарони під соусом в духовці

Про те, як смачно приготувати макарони під соусом в духовці, знає кожна господиня. Соус грає головну роль в цій страві. Мої рідні воліють макарони під томатним соусом, про які я розповім. опис приготування: У разі цієї страви, ви можете проявляти свою фантазію. наприклад, в моїй родині макарон...

Макарони під соусом

Макарони під соусом

Вибираючи соус до макаронів, я зупинилася на легкому овочевий, в міру пікантному і гострому соусі. Спробуйте, смачно! опис приготування: думаю, такий соус можна зустріти в різних кухнях, у нас цей соус можна порівняти з аджикою, з тією умовою, що соус подають сирим. Зніміть з помідорів шкірку....