Рецепт Морквяне печиво з вівсяними пластівцями
Якщо ви любите експериментувати з випічкою, вам напевно сподобається морквяне печиво з вівсяними пластівцями. C хрусткою цукрової скоринкою і м'яке всередині - це печиво сподобається всім ласунам.
опис приготування:
Щоб приготувати смачне печиво, великих витрат не потрібно. І сьогодні я хочу запропонувати вам нескладний рецепт морквяного печива з вівсяними пластівцями з простих інгредієнтів. Печеньки виходять дуже смачними, ароматними і з хрусткою скоринкою. Та й в пост рецепт цього печива вам стане в нагоді. А як приготувати морквяне печиво з вівсяними пластівцями, дивіться в рецепті.
- Вівсяні пластівці— 1/2 склянки
- морква— 1-2 штук
- Борошно пшеничне— 80 грам
- горіхи— 1-2 Ст. ложок
- Ізюм— 1-2 Ст. ложок
- мед— 1 Ст. ложка
- розпушувач— 1/4 чайних ложки
- цукор— 1-2 Ст. ложок
- Оливкова олія— 30 мілілітрів
2. Морква необхідно очистити і натерти на дрібній тертці.
3. Потім в мисці змішуємо промитий і обсушену родзинки, подрібнені горіхи, мідь, морквину і оливкове масло.
4. Потім додаємо вівсяні пластівці і перемішуємо все.
5. Цю масу необхідно залишити на хвилин 30, щоб пластівці розм'якли.
6. через 30 хвилин додаємо в масу просіяне борошно і розпушувач.
7. Замішуємо липке тісто. Ділимо його на частини. У мене вийшло 16 маленьких шматочків. Ви можете зробити печиво побільше.
8. З кожного шматочка тіста скачуємо кульку.
9. Шарик обвалюють в цукрі і викладаємо на деко, застелене пергаментом. Відправляємо деко в духовку, розігріту до 180 градусів.
10. Випікаємо маленьке печиво 15 хвилин, а велика - близько 20 хвилин.
Подібні рецепти
Пряна салатна заправка
Просте і досить смачні ласощі до чаю — морквяне печиво. Подобається навіть дітям — а це говорить багато про що опис приготування: У цьому рецепті мені найбільше подобається те, що морквяне печиво готується з тих інгредієнтів, які практично завжди є на кухні. Та й саме приготування великих турб...
Медовий хліб з вівсяними пластівцями
Рецепт приготування дріжджового хліба з медом і вівсяними пластівцями. М'який теплий хліб з ароматом меду стане відмінним початком дня. кількість порцій: 10-12 розчинні дріжджі— 2 1/4 чайних ложки сіль— 1 1/2 чайних ложки молоко— 1 Склянка тепла вода— 1/4 склянки несолоне вершкове масло або ма...
Мафіни з вівсяними пластівцями і чорницею
Рецепт приготування мафінів з вівсяними пластівцями, ваніллю і чорницею. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. приготувати 12 паперових вкладишів для маффінів. Розмістити їх в формі для випічки. У мисці змішати пшеничне борошно, борошно, 1/2 чашки підсмажених зародків пшениці, ...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...