Рецепт Морквяне печиво

Рецепт Морквяне печиво
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 40 хв.
Просте і досить смачні ласощі до чаю — морквяне печиво. Подобається навіть дітям — а це говорить багато про що

опис приготування:

У цьому рецепті мені найбільше подобається те, що морквяне печиво готується з тих інгредієнтів, які практично завжди є на кухні. Та й саме приготування великих турбот не доставляє. результат, Проте, виходить гідним — м'яке печиво прекрасно йде до чаю, діти люблять тягати його просто так. Із зазначеного в цьому рецепті з фото кількості інгредієнтів виходить близько 40-50 штук.

  • морква сира— 250 грам
  • цукор— 150 грам
  • Вершкове масло— 100 грам
  • розпушувач— 2 чайних ложки
  • борошно— 350 грам
морквяне печиво - фото крок 1 Вершкове масло розтираємо з цукром.

морквяне печиво - фото крок 2 Моркву натираємо на дрібній тертці і додаємо до вершкового масла.

морквяне печиво - фото крок 3 Додаємо борошно і розпушувач, замішуємо тісто — воно повинно вийти м'яким, не надто крутим.

морквяне печиво - фото крок 4 З тіста формуємо печиво у вигляді невеликих кульок. Викладаємо ці кульки на деко, застелений папером для випікання. випікаємо 20-25 хвилин при температурі 200 градусів. Готово!

Подібні рецепти

Морквяне печиво з вівсяними пластівцями

Варення з кураги з волоським горіхом

Якщо ви любите експериментувати з випічкою, вам напевно сподобається морквяне печиво з вівсяними пластівцями. C хрусткою цукрової скоринкою і м'яке всередині - це печиво сподобається всім ласунам. опис приготування: Щоб приготувати смачне печиво, великих витрат не потрібно. І сьогодні я хочу з...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...