Рецепт Маринад для шашлику з вином

Рецепт Маринад для шашлику з вином
Кількість порцій: 6-7 Час приготування: 10 хв.
Маринад для шашлику з вином найбільше підходить до "; серйозного" м'яса — свинині або яловичині. Для такого маринаду нам знадобиться біле сухе вино і білий винний оцет. Маринуватися м'ясо буде 12 час.

опис приготування:

Сумак можна замінити лимонним соком або оцтом. У цей маринад для шашлику з вином Сумак можна і не додавати, якщо дістати його складно. Але якщо у вас є ця приправа, то обов'язково скористайтеся ним.

В маринаді для шашлику з вином м'ясо рекомендується маринувати протягом 12 годин. Зазвичай в такому маринаді я мариную свинину.

Отже, як приготувати маринад для шашлику з вином?

1. М'ясо наріжте кубиками. Викладіть в закривається миску або пакет.

2. Лук почистіть і наріжте великими півкільцями.

3. Додайте цибулю до м'яса. Всипте в миску також Сумак, сіль, перець чорний мелений, додайте лавровий лист, влийте біле вино, білий винний оцет. Все добре перемішайте руками.

4. Поставте м'ясо в маринаді на нижню полицю холодильника. Залиште на 12 годин як мінімум.

5. після маринування, смажте м'ясо як зазвичай.

Смачного!


  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • Лавровий лист— 2-3 штук
  • Біле вино— 100 мілілітрів
  • Винний оцет— 3-4 Ст. ложок
  • сіль— За смаком
  • Чорний перець— За смаком(мелений)
  • сумок— 1/2 чайних ложки(приправа з сушених ягід барбарису)
Сумак можна замінити лимонним соком або оцтом. У цей маринад для шашлику з вином Сумак можна і не додавати, якщо дістати його складно. Але якщо у вас є ця приправа, то обов'язково скористайтеся ним.

В маринаді для шашлику з вином м'ясо рекомендується маринувати протягом 12 годин. Зазвичай в такому маринаді я мариную свинину.

Отже, як приготувати маринад для шашлику з вином?

1. М'ясо наріжте кубиками. Викладіть в закривається миску або пакет.

2. Лук почистіть і наріжте великими півкільцями.

3. Додайте цибулю до м'яса. Всипте в миску також Сумак, сіль, перець чорний мелений, додайте лавровий лист, влийте біле вино, білий винний оцет. Все добре перемішайте руками.

4. Поставте м'ясо в маринаді на нижню полицю холодильника. Залиште на 12 годин як мінімум.

5. після маринування, смажте м'ясо як зазвичай.

Смачного!


Подібні рецепти

Маринад для шашлику з яловичини

Домашня піца «Маргарита»

Хочу розповісти, як приготувати маринад для шашлику з яловичини. Це пряний томатний маринад, який допоможе зробити шашлик м'яким і соковитим. Кількість продуктів розраховане на кілограм м'яса. опис приготування: Всупереч поширеній думці, що найкраще залишати шашлики маринуватися на ніч, Не вар...

Маринад для шашлику з гранатового соку

Маринад для шашлику з гранатового соку

Маринад для шашлику з гранатового соку — вишуканий і дуже східний, з характером так би мовити. Гранатовий сік додасть м'ясу неповторний смак, а саме м'ясо буде соковитим і дуже ніжним. Спробуйте! опис приготування: Маринад для шашлику з гранатового соку відмінно підійде до курки і м'яса. Можна...

Маринад для шашлику з телятини

Маринад для шашлику з телятини

На мій погляд, з телятини виходить найсмачніший, ніжний і ароматний шашлик, особливо якщо замаринувати його в червоному вині, розмарині і тим'яну, це відмінний варіант для вилазки на природу. опис приготування: Насправді немає поганої погоди для шашлику, адже і взимку, і восени його цілком мож...

Маринад для шашлику з курки

Маринад для шашлику з курки

Приготуйте найпростіший і класичний маринад для шашлику з курки - і вам більше не захочеться навіть пробувати інші! Дивіться рецепт приготування, запам'ятовуйте, адже зараз - пора шашликів! опис приготування: Щоб приготувати маринад для шашлику з курки, не треба мудрувати лукаво: беремо соєвий...

Маринад для шашлику з курячих крилець

Маринад для шашлику з курячих крилець

Маринад для шашлику з курячих крилець приготувати більш ніж просто. Якщо ви не полінуйтеся це зробити, то крильця будуть просто чудовими, з прекрасним ароматом і смаком. Вам сподобається! опис приготування: Обов'язково спробуйте приготувати цей чудовий маринад для курки. Завдяки йому курка вий...