Рецепт Маринад для шашлику з вином
Маринад для шашлику з вином найбільше підходить до "; серйозного" м'яса — свинині або яловичині. Для такого маринаду нам знадобиться біле сухе вино і білий винний оцет. Маринуватися м'ясо буде 12 час.
опис приготування:
Сумак можна замінити лимонним соком або оцтом. У цей маринад для шашлику з вином Сумак можна і не додавати, якщо дістати його складно. Але якщо у вас є ця приправа, то обов'язково скористайтеся ним.
В маринаді для шашлику з вином м'ясо рекомендується маринувати протягом 12 годин. Зазвичай в такому маринаді я мариную свинину.
Отже, як приготувати маринад для шашлику з вином?
1. М'ясо наріжте кубиками. Викладіть в закривається миску або пакет.
2. Лук почистіть і наріжте великими півкільцями.
3. Додайте цибулю до м'яса. Всипте в миску також Сумак, сіль, перець чорний мелений, додайте лавровий лист, влийте біле вино, білий винний оцет. Все добре перемішайте руками.
4. Поставте м'ясо в маринаді на нижню полицю холодильника. Залиште на 12 годин як мінімум.
5. після маринування, смажте м'ясо як зазвичай.
Смачного!
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- Лавровий лист— 2-3 штук
- Біле вино— 100 мілілітрів
- Винний оцет— 3-4 Ст. ложок
- сіль— За смаком
- Чорний перець— За смаком(мелений)
- сумок— 1/2 чайних ложки(приправа з сушених ягід барбарису)
В маринаді для шашлику з вином м'ясо рекомендується маринувати протягом 12 годин. Зазвичай в такому маринаді я мариную свинину.
Отже, як приготувати маринад для шашлику з вином?
1. М'ясо наріжте кубиками. Викладіть в закривається миску або пакет.
2. Лук почистіть і наріжте великими півкільцями.
3. Додайте цибулю до м'яса. Всипте в миску також Сумак, сіль, перець чорний мелений, додайте лавровий лист, влийте біле вино, білий винний оцет. Все добре перемішайте руками.
4. Поставте м'ясо в маринаді на нижню полицю холодильника. Залиште на 12 годин як мінімум.
5. після маринування, смажте м'ясо як зазвичай.
Смачного!
Подібні рецепти
Домашня піца «Маргарита»
Хочу розповісти, як приготувати маринад для шашлику з яловичини. Це пряний томатний маринад, який допоможе зробити шашлик м'яким і соковитим. Кількість продуктів розраховане на кілограм м'яса. опис приготування: Всупереч поширеній думці, що найкраще залишати шашлики маринуватися на ніч, Не вар...
Маринад для шашлику з гранатового соку
Маринад для шашлику з гранатового соку — вишуканий і дуже східний, з характером так би мовити. Гранатовий сік додасть м'ясу неповторний смак, а саме м'ясо буде соковитим і дуже ніжним. Спробуйте! опис приготування: Маринад для шашлику з гранатового соку відмінно підійде до курки і м'яса. Можна...
Маринад для шашлику з телятини
На мій погляд, з телятини виходить найсмачніший, ніжний і ароматний шашлик, особливо якщо замаринувати його в червоному вині, розмарині і тим'яну, це відмінний варіант для вилазки на природу. опис приготування: Насправді немає поганої погоди для шашлику, адже і взимку, і восени його цілком мож...
Маринад для шашлику з курки
Приготуйте найпростіший і класичний маринад для шашлику з курки - і вам більше не захочеться навіть пробувати інші! Дивіться рецепт приготування, запам'ятовуйте, адже зараз - пора шашликів! опис приготування: Щоб приготувати маринад для шашлику з курки, не треба мудрувати лукаво: беремо соєвий...
Маринад для шашлику з курячих крилець
Маринад для шашлику з курячих крилець приготувати більш ніж просто. Якщо ви не полінуйтеся це зробити, то крильця будуть просто чудовими, з прекрасним ароматом і смаком. Вам сподобається! опис приготування: Обов'язково спробуйте приготувати цей чудовий маринад для курки. Завдяки йому курка вий...