Рецепт Хек з ovoshtami

Рецепт Хек з ovoshtami
Кількість порцій: 3 Час приготування: 25 хв.
хек — це океанічна риба сріблястого кольору з рожевим філе, також її називають хеком. Гарячі страви з неї виходять дуже ніжними з насиченим смаком. Не вірите? Тоді спробуйте цей рецепт!

опис приготування:

Я пропоную вам дізнатися про те, як приготувати мерлузу з помідорами. Інгредієнти гасяться досить швидко і відмінно доповнюють один одного. м'який смак, ніжна і одночасно соковита текстура — ідеальні параметри для такої страви. На гарнір найкраще підходить картопляне пюре і тушкована капуста.

  • Помідори черрі— 300 грам
  • хек, філе— 3 штуки
  • Ріпчаста цибуля— 0,5 штуки
  • часник— 2 зубчики
  • сіль— За смаком
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
Хек з ovoshtami - фото крок 1 Філе риби необхідно розморозити, за потреби, промийте і посоліть.

Хек з ovoshtami - фото крок 2 Лук почистіть і наріжте тонкими пір'ям.

Хек з ovoshtami - фото крок 3 Очищений часник дрібно наріжте.

Хек з ovoshtami - фото крок 4 У розігрітій олії обсмажте пару хвилин часник з цибулею.

Хек з ovoshtami - фото крок 5 Помідори промийте і наріжте на половинки або четвертинки.

Хек з ovoshtami - фото крок 6 Потім черрі перекладіть в сковороду. Додати сіль за смаком.

Хек з ovoshtami - фото крок 7 Пізніше зверху викладіть рибу. Гасіть блюдо під кришкою на слабкому вогні 3 хвилини.

Хек з ovoshtami - фото крок 8 Потім акуратно переверніть філе. Залиште його гаситися ще на 3 хвилини під кришкою.

Хек з ovoshtami - фото крок 9 Дуже смачне блюдо готове! Смачного!

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Торт «справжній полковник»

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...