Рецепт Мачанка

Рецепт Мачанка
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
рецепт Мачанка — дуже смачне м'ясне блюдо з ріпчастою цибулею під сметанним соусом. Мачанга відмінно підійде до трапези на вечерю. Білоруська національна кухня.

опис приготування:

Для того, щоб приготувати соус, Вам знадобиться підсушити на сковорідці борошно, після чого додати в неї масло і ретельно розтерти. Влийте поступово бульйон. Слідкуйте за тим, щоб не утворилися грудочки. В отриману суміш додається сметана, а також сіль і перець за смаком.

промийте реберця, а потім приспускається їх близько 5 хвилин. Після цього відправте м'ясо на сковорідку і смажте на киплячій олії. По готовності реберця перекладаються в горщик, куди додається слідом ковбаса, нарізана скибочками, обсмажену цибулю і сметанний соус. Всі інгредієнти гасяться близько 5 хвилин, після чого знімаються з вогню. Подайте мочанку з оладками.


  • ребрышки свиные— 16 штук(копчені)
  • рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • цибуля— 1 штука
  • колбаса домашняя— 200 грам
  • крем— 1 Склянка(для соусу:)
  • борошно пшеничне— 1 Ст. ложка
  • вершкове масло— 2 Ст. ложки
  • бульйон м'ясний— 1 Склянка
  • перець чорний мелений , сіль— — За смаком
Для того, щоб приготувати соус, Вам знадобиться підсушити на сковорідці борошно, після чого додати в неї масло і ретельно розтерти. Влийте поступово бульйон. Слідкуйте за тим, щоб не утворилися грудочки. В отриману суміш додається сметана, а також сіль і перець за смаком.

промийте реберця, а потім приспускається їх близько 5 хвилин. Після цього відправте м'ясо на сковорідку і смажте на киплячій олії. По готовності реберця перекладаються в горщик, куди додається слідом ковбаса, нарізана скибочками, обсмажену цибулю і сметанний соус. Всі інгредієнти гасяться близько 5 хвилин, після чого знімаються з вогню. Подайте мочанку з оладками.


Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Млинці (класичний рецепт)

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...