Рецепт Мафіни з шоколадною посипкою

Рецепт Мафіни з шоколадною посипкою
Кількість порцій: 4-6 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування мафінів з посипанням з горіхів пекан, цукру, кориці, какао та шоколад.

опис приготування:

За цим рецептом у вас вийде 18 маффинов. Їх добре подавати зі склянкою холодного шоколадного молока.

  • цукор— 1 Склянка
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • розпушувач— 1 1/2 чайних ложки
  • сода— 1/2 чайних ложки
  • крем— 1 Склянка
  • яйця кімнатної температури— 2 штуки
  • ванільний екстракт— 1 Чайна ложка
  • горіхи Пекан— 1 Склянка((по бажанню) посипання)
  • обкладинка— 2 чайних ложки(посипання)
  • какао-порошок— 2 чайних ложки(посипання)
  • шоколадні чіпси-міні— 1/3 склянки((по бажанню) посипання)
Мафіни з шоколадною посипкою - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів. Скропити форму для мафінів маслом або викласти паперові вкладиші. У середній мисці змішати сметану, яйця і ванільний екстракт. Збити і відкласти в сторону.

Мафіни з шоколадною посипкою - фото крок 2 2. У мисці кухонного комбайна змішати горіхи пекан (якщо використовуються), коричневий цукор, кори і какао. Викласти суміш у миску і відкласти в сторону. У чистій мисці кухонного комбайна змішати борошно, цукор і сіль, а потім додати шматочки вершкового масла. перемішати 8-9 раз. 1/2 чашки борошняної суміші перемішати з посипкою виделкою, відкласти в сторону.

Мафіни з шоколадною посипкою - фото крок 3 3. Додати розпушувач і соду в залишилася в кухонному комбайні борошняну суміш і перемішати 4-5 раз. Полити сметаною сумішшю і перемішати 5-6 раз.

Мафіни з шоколадною посипкою - фото крок 4 4. Додати 3/4 чашки посипання і перемішати гумовим шпателем.

Мафіни з шоколадною посипкою - фото крок 5 5. викласти 2 столові ложки тесту в кожне відділення форми для мафінів. рівномірно посипати 2 чайними ложками посипання зверху.

Мафіни з шоколадною посипкою - фото крок 6 6. При використанні, посипати 1 чайною ложкою шоколадних чіпсів кожен маффин. Випікати протягом 15-18 хвилин.

Мафіни з шоколадною посипкою - фото крок 7 7. дати постояти 2 хвилини до вилучення з форми. Дати охолонути протягом 10 хвилин перед подачею на стіл.

Подібні рецепти

Мафіни з посипкою і ванільною глазур'ю

Шоколадні мафіни з шоколадною крихтою

Рецепт приготування мафінів з посипанням з коричневого цукру, муки і кориці з ванільною глазур'ю. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 2,-2,5 дюжини маффинов. цукру— 1 Ст. ложка розпушувача— 1 Чайна ложка соди— 1/2 чайних ложки солі— 1/4 чайних ложки сколотин— 3/4 склянки яйце— 1 ш...

Медові кекси з шоколадною глазур'ю

Медові кекси з шоколадною глазур'ю

Ніжна медова випічка з книги рецептів Dr.Oetker опис приготування: підготовка: Розтопити на повільному вогні мед з вершковим маслом або маргарином в каструлі при постійному помішуванні, перекласти в миску і дати охолонути. Деко змастити жиром. Коли маса з медом і вершковим маслом охолоне, яблу...

Мафіни з вівсянки і бананів з шоколадом

Мафіни з вівсянки і бананів з шоколадом

Ці мафіни роблять без додавання борошна і цукру. Такі зробити дуже просто: закиньте всі інгредієнти в блендер і перемішайте. записуйте, як приготувати маффіни з вівсянки і бананів з шоколадом. опис приготування: Маффіни смачні та поживні, якщо вам не вистачає солодощі, додайте до них більше ме...

Мафіни з гарбуза

Мафіни з гарбуза

Мафіни і панкейкі зараз на піку популярності. Ця випічка зустрічається майже у всіх кондитерських. Але ми знаємо, що домашні вироби будуть смачніше! Адже вони завжди свіжі і з зрозумілих продуктів. опис приготування: подивіться, як приготувати маффіни з гарбуза. У цьому рецепті вони медові сол...

Мафіни з курагою

Мафіни з курагою

Сьогодні приготуємо маффіни з курагою, да не просто з курагою, а ще і з марципаном. Якщо вам не вдасться роздобути марципан в магазині, не турбуйтеся, ми будемо готувати його самі. опис приготування: У цих маффінів смак кураги дуже вдало поєднується з мигдальною ноткою марципану. Зараз в магаз...