Рецепт Медові кекси з шоколадною глазур'ю

Рецепт Медові кекси з шоколадною глазур'ю
Кількість порцій: 30 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Ніжна медова випічка з книги рецептів Dr.Oetker

опис приготування:

підготовка:

Розтопити на повільному вогні мед з вершковим маслом або маргарином в каструлі при постійному помішуванні, перекласти в миску і дати охолонути. Деко змастити жиром. Коли маса з медом і вершковим маслом охолоне, яблука очистити від шкірки і нарізати великими шматочками. Духовку розігріти до температури 160 ° C.

Тісто для кексів:

Масу з медом і вершковим маслом збити міксером на високій швидкості, додавши Амарретто. Вбити по одному яйцю, після додавання кожного яйця збити масу ок. 30 сек на високій швидкості. Борошно і розпушувач змішати з содою і сформувати однорідну масу за допомогою міксера на середній швидкості. Додати мелені волоські горіхи і крупно нарізані яблука. Тісто викласти на деко, розрівняти і накрити алюмінієвою фольгою, випікати.

час випікання: ок. 20 хвилин

Конфітюр протерти через сито, зняти фольгу з кексу і негайно змастити його поверхню отриманою масою за допомогою кулінарного пензлика. Кекс накрити фольгою, охолодити на деку. Алюмінієву фольгу зняти.

Для прикраси:

Змастити медовий кекс шоколадною глазур'ю, розрізати на порційні шматочки.


  • мед— 250 грам
  • Вершкового масла або маргарину— 150 грам
  • Мелених волоських горіхів— 100 грам
  • яблук— 100 грам
  • Амаретто (миндальный ликер)  — 2 Ст. ложки
  • яйце— 3 штуки
  • борошно— 375 грам
  • Розпушувач DrOetker— 3 чайних ложки
  • Харчова сода DrOetker— 2 чайних ложки
  • Апельсиновий або абрикосовий конфітюр— 3 Ст. ложки

Подібні рецепти

Медові кекси з бананами і фініками

You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'ю jxd.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Рецепт ...' at line 1

Рецепт приготування медових кексів з фініками і бананами. Порадуйте своїх друзів і близьких відмінним десертом. опис приготування: Підбиваємо яйця з медом і цукром (для того щоб цукор розчинився швидше можна мед трохи підігріти). так само, окремо підбиваємо вершкове масло. Просіваємо борошно з...

Медові груші в листковому тісті

Медові груші в листковому тісті

Медові груші в листковому тісті — це чудо з чудес в кулінарії. Дуже красиві і неймовірно смачні ласощі до святкового столу! Готуються вони досить просто. Зустрічайте покроковий рецепт з фото! опис приготування: Медові груші в листковому тісті готуються досить швидко. Протягом 90 хвилин. Для то...

Медові крекери

Медові крекери

Рецепт приготування крекерів з квітковим медом, ванільним екстрактом, цукром і корицею. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 10 великих (10 см) і 48 маленьких крекерів (5 см). сода— 1 Чайна ложка сіль— 3/4 чайних ложки несолоне вершкове масло— 100 грам молоко— 5 Ст. ложок екстракт ...

Медові курячі ніжки

Медові курячі ніжки

Запечені в духовці медові курячі ніжки стануть цвяхом сімейної вечері! Красива карамельна скоринка і просто чарівний аромат! дивіться рецепт, я все покажу! опис приготування: Саме чудове в цьому рецепті то, що він надихнув мене спробувати і інші комбінації маринаду, наприклад, з пивом і медом,...

Медові булочки з корицею і цукром

Медові булочки з корицею і цукром

Медові булочки з корицею і цукром - відмінний варіант красивого, ароматного і смачного частування до чаю. Такі плюшки легко спекти, а за бажанням їх можна доповнити родзинками, маком або сухофруктами. опис приготування: Приготовані за цим рецептом плюшки завжди виходять на "; ура ";. вони пові...