Рецепт Mak'n'ciz
Що ж таке Мак & apos; н & apos; чіз? Це одне з найзнаменитіших американських страв або простіше кажучи запечені в вершково-сирному соусі макарони. Апетитна скоринка і сирні макарони не залишать байдужими нікого
опис приготування:
Ця страва ви, напевно, багато разів бачили в американських фільмах. Але це не просто макарони посипані сиром. Мак & apos; н & apos; чіз дивно смачне, ніжне і незвичайне блюдо. Воно зовсім нескладна в приготуванні і часу на готування піде трохи. Ідеальний ситна вечеря вам забезпечений!
- макарони— 400 грам
- пармезан— 100 грам
- напівтвердий сир— 300 грам
- молоко— 2 склянки
- Вершкове масло— 80 грам
- борошно— 1-2 Ст. ложок
- сіль— 1 Ст. ложка(2-3 щіпки для соусу)
- Чорний мелений перець— 2-3 Щепоток(за смаком)
- Мускатний горіх— 1 щіпка
Пармезан необхідно натерти на дрібній тертці, а напівтвердий сир — на крупній. В оригінальному рецепті використовують чеддер, але якщо такого не знайшли, то беремо будь-який напівтвердий сир.
У киплячу і підсолену воду викладаємо макарони. Варимо їх до готовності, хвилин 8.
Тим часом приготуємо соус бешамель. У сотейнику розтопіть вершкове масло. Залиште ст. ложку масла, щоб змастити форму для запікання.
Потім необхідно додати в масло борошно і обсмажити кілька хвилин на невеликому вогні, постійно помішуючи.
Далі невеликими порціями вливаємо в сотейник гаряче молоко.
готуємо соус, постійно помішуючи, поки він не загусне.
Додаємо в соус сир і залишаємо частину для запікання. Нехай сир розплавиться, потім додаємо мускатний горіх, сіль і перець за смаком.
З відварених макаронів зливаємо воду.
Форму для запікання змащуємо вершковим маслом і викладаємо туди готові макарони.
Потім додаємо до макаронів соус бешамель і добре перемішуємо.
Зверху макарони посипаємо сиром і відправляємо в духовку. Запікаємо мак & apos; н & apos; чіз при температурі 200 градусів до утворення рум'яної скоринки(хвилин 10-15.)
Подавати мак & apos; н & apos; чіз потрібно гарячим. Смачного!
Подібні рецепти
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MariaDB server version for the right syntax to use near 'n'ciz jxd.com.ua') as relev FROM links WHERE MATCH name AGAINST ('Рецеп...' at line 1
Такі кульки - справжній вибух смаку. Особливо вони сподобаються любителям сиру, яким є. Це смачна і цікава закуска для дітей і дорослих. розповім вам, як приготувати «Мак'н'чіз» бомбочки. опис приготування: Такі бомбочки можна приготувати з моцарелою, Пармезаном або іншим видом сиру. Смачне і ...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...