Рецепт Mak'n'ciz ʙomʙocki
Такі кульки - справжній вибух смаку. Особливо вони сподобаються любителям сиру, яким є. Це смачна і цікава закуска для дітей і дорослих. розповім вам, як приготувати «Мак'н'чіз» бомбочки.
опис приготування:
Такі бомбочки можна приготувати з моцарелою, Пармезаном або іншим видом сиру. Смачне і ситне блюдо для всіх, такі можна подати на вечерю або на обід. Їжте їх гарячими, можна відразу зі сковороди, з томатним соусом або будь-яким іншим за смаком.
- макарони— 450 грам
- чеддер— 230 грам
- молоко— 1-1,5 склянки
- борошно— 0,5 склянки
- Вершкове масло— 60 грам
- яйця— 2 штуки
- Панірувальні сухарі— 3 склянки
- сіль, перець— За смаком
- Соняшникова олія— За смаком
2. Чеддер натріть на крупній тертці і відкладіть його вбік.
3. У сотейнику розтопіть вершкове масло, додайте борошно і перемішайте. влийте 1 стакан молока і гарненько розмішайте, частинами додайте сир, перемішуючи після кожного разу.
4. Введіть макарони в сотейник, сіль і poperčite, перемішайте гарненько. Надішліть сотейник на 1 час в холодильник, потім дістаньте і сформуйте невеликі кульки, надішліть їх на 1 час в морозильную камеру.
5. В одній мисці змішайте яйця з ¼ склянки молока і збийте, в іншу миску викладіть панірувальні сухарі. Обваляйте кожен кульку спершу в яйці, потім в сухарях.
6. Розігрійте сковороду з рослинним маслом і викладіть кульки, обсмажте їх до рум'яної скоринки.
7. Викладіть бомбочки на тарілку і відразу подавайте до столу.
Подібні рецепти
Пісочні рогалики з повидлом
Що ж таке Мак & apos; н & apos; чіз? Це одне з найзнаменитіших американських страв або простіше кажучи запечені в вершково-сирному соусі макарони. Апетитна скоринка і сирні макарони не залишать байдужими нікого опис приготування: Ця страва ви, напевно, багато разів бачили в американських фільм...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...