Рецепт Мариновані грузді в сметані

Рецепт Мариновані грузді в сметані
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Хочу вам розповісти, як приготувати мариновані грузді в сметані. Напевно, всі знають, як грузді маринувати, а ось що з заготівлею робити потім — не всі. Ось вам чудовий рецепт салату з груздями!

опис приготування:

Я сподіваюся, вам такий простий рецепт маринованих груздів в сметані сподобається, так як в поєднанні з молочними продуктами навіть гіркоту, властива солоним грузді, проявляється в більш м'якому варіанті. А якщо ще й додасте сік половинки лимона, взагалі делікатес вийде! Так що рекомендую і вам дізнатися, як зробити мариновані грузді в сметані!

  • грузді мариновані— 500 грам(можна використовувати солоні, мариновані або консервовані гриби)
  • Картопля— 3 штуки
  • яйця— 3 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • зелень— 1 штука(1 пучок)
  • крем— 500 мілілітрів
Мариновані грузді в сметані - фото крок 1 1. Гриби відціджуємо від маринаду. У мене були засолені грузді, тому я їх вимочувала в воді добу перед приготуванням.

Мариновані грузді в сметані - фото крок 2 2. Промиваємо грузді і дрібненько нарізаємо.

Мариновані грузді в сметані - фото крок 3 3. Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. При бажанні можна його трохи промаринувати, щоб не був таким гірким.

Мариновані грузді в сметані - фото крок 4 4. Відварюємо картопля "; в мундирах ";, охолоджуємо, чистимо і нарізаємо кубиком.

Мариновані грузді в сметані - фото крок 5 5. Яйця відварюємо в киплячій воді приблизно 10 хвилин, щоб уже напевно вийшли "; круто ";. Теж ріжемо кубиком.

Мариновані грузді в сметані - фото крок 6 6. Тепер заправляємо цей чудовий салат сметаною. солимо, перчимо і додаємо приправи на свій розсуд. Готово!

Подібні рецепти

Мариновані опеньки в сметані

Салат «десятка»

Замість класичного способу подачі маринованих опеньків з цибулею та олією пропоную вам спробувати трохи більше цікавий варіант — мариновані опеньки в сметані, відмінне блюдо для вечері. опис приготування: можливо, багато хто вже пробували таке блюдо, тільки зі свіжими грибочками, але повірте м...

Маннік класичний на сметані

Маннік класичний на сметані

Ваші діти не люблять їсти манну кашу? Придивіться, як приготувати маннік класичний на сметані, і ваша сім'я буде просити готувати кашу таким чином знову і знову. Рецепт легкий і швидкий. опис приготування: Зовсім трохи продуктів необхідно для того, щоб приготувати маннік класичний на сметані. ...

Мариновані анчоуси

Мариновані анчоуси

Вишукана середземноморська закуска з маринованих анчоусів. кількість порцій: 4 анчоуси— 400 грам цибуля— 50 грам часник— 5 грам лимонний сік— 5 грам оливкова олія— 75 грам сухе біле вино— 75 грам фенхель— 1 штука чебрець— 1 щіпка лавровий лист— 1 штука петрушка— 1 щіпка koriandr— 1 щіпка сіль— ...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...