Рецепт Мариновані крабові палички

Рецепт Мариновані крабові палички
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Хочете спробувати просту, оригінальну і пікантну закуску? Беріть на замітку цей цікавий варіант, як приготувати мариновані крабові палички. Ви зможете здивувати себе і своїх гостей!

опис приготування:

На сам процес у вас піде не більше 15 хвилин, а ось настоюватися палички можна залишити і на ніч, і на кілька годин. У маринад ви можете додавати будь-які спеції для аромату, а також зелень — розмарин, чебрець, наприклад. Подавати закуску можна як самостійно, так і з овочами, рибою або морепродуктами.

  • Крабові палички— 100 грам
  • цибулина— 1 штука(маленька)
  • часник— 1 зубчик
  • Соєвий соус— 2 Ст. ложки
  • Яблучний або винний оцет— 2 Ст. ложки
  • Оливкова олія— 75 мілілітрів
  • цукор— 1 щіпка
  • Перець горошком— 1 щіпка
Мариновані крабові палички - фото крок 1 1. Нам знадобиться трохи інгредієнтів. Насамперед вимийте, обсушити і очистіть крабові палички.

Мариновані крабові палички - фото крок 2 2. Поріжте кожну на 2-3 частини.

Мариновані крабові палички - фото крок 3 3. Складіть в баночку або зручний контейнер.

Мариновані крабові палички - фото крок 4 4. Очистіть і наріжте цибулю.

Мариновані крабові палички - фото крок 5 5. подрібніть часник.

Мариновані крабові палички - фото крок 6 6. Надішліть в баночку.

Мариновані крабові палички - фото крок 7 7. Для приготування маринаду з'єднайте соєвий соус з 2-3 ложками води.

Мариновані крабові палички - фото крок 8 8. влийте оцет.

Мариновані крабові палички - фото крок 9 9. І оливкова олія. Додайте щіпку цукру.

Мариновані крабові палички - фото крок 10 10. влийте маринад, накрийте кришкою і залиште в прохолодному місці.

Мариновані крабові палички - фото крок 11 11. Так як крабові палички спочатку готові до вживання, час маринування може варіюватися від півгодини до декількох днів.

Мариновані крабові палички - фото крок 12 12. Дуже цікавий результат, який заслуговує на увагу!

Подібні рецепти

Мариновані анчоуси

Салат з рисової локшини

Вишукана середземноморська закуска з маринованих анчоусів. кількість порцій: 4 анчоуси— 400 грам цибуля— 50 грам часник— 5 грам лимонний сік— 5 грам оливкова олія— 75 грам сухе біле вино— 75 грам фенхель— 1 штука чебрець— 1 щіпка лавровий лист— 1 штука петрушка— 1 щіпка koriandr— 1 щіпка сіль— ...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...

Мариновані корнішони на зиму

Мариновані корнішони на зиму

Якщо ви задумали засолювання на зиму, уявіть, як будуть смачненько хрустіти мариновані огірочки. рецепт підкаже, як приготувати мариновані корнішони на зиму. Огірочки підійдуть до будь-якої страви. опис приготування: Корнішони представляють собою невеликі огірки, довжина яких лежить в межах ві...

Мариновані апельсини

Мариновані апельсини

Хочете вразити всіх легким "; п'яним" десерт? Приготуйте мариновані апельсини! На це у вас піде 10 днів, тому вечірку плануйте заздалегідь. Десерт розрахований на дорослих, т.к. містить ром. опис приготування: Мариновані апельсини використовують для прикраси десертів і тортів. Я ж люблю їсти ї...