Рецепт Мариновані корнішони

Рецепт Мариновані корнішони
Кількість порцій: 5 Час приготування: 1 г. 30 хв.
Сьогодні я вам розповім про мою слабкість. Ознайомтеся з тим, як приготувати мариновані корнішони. Хрусткі огірочки виходять як магазинні. Навіть ще смачніше!

опис приготування:

Не можу собі відмовити в задоволенні купити баночку огірочків і швидко її з'їсти, хоч в салаті, хоч просто так. подумала, а чому б не заготовити самої таку смакоту. У Новий рік закуска буде відмінна, порадує всіх. І ось, вже третій рік роблю таких пару баночок. Спробуйте обов'язково і ви, дуже рекомендую цей рецепт!

  • корнішони— 600 грам
  • Лавровий лист— 1 штука
  • кріп, парасольки— 2 штуки
  • Листи чорної смородини— 6 штук
  • листи вишні— 5 штук
  • оцет 70%  — 8 мілілітрів
  • вода фільтрована— 400 мілілітрів
  • сіль— 2 чайних ложки
  • цукор— 1 Чайна ложка
мариновані корнішони - фото крок 1 Огірки добре промийте та висушіть. Листя смородини і вишні, парасольки кропу теж помийте, просушіть.

мариновані корнішони - фото крок 2 Банку і кришку помийте і простерилизуйте зручним способом: гарячою парою, окропом або в духовці.

мариновані корнішони - фото крок 3 На дно гарячої банки покладіть половину листя і парасольку кропу. Впритул укладіть огірки і зверху закладіть їх залишилися листям з кропом.

мариновані корнішони - фото крок 4 Воду закип'ятити, залийте її в банку. Накрийте банку кришкою. Залиште її на 10 хвилин.

мариновані корнішони - фото крок 5 Злийте воду назад в каструлю. Додайте до неї сіль з цукром. Доведіть розсіл до кипіння, а потім залийте його знову в банку.

мариновані корнішони - фото крок 6 В самому кінці влийте оцет і закатати банку металевою кришкою.

мариновані корнішони - фото крок 7 Укутайте банку в ковдру і залиште її остигати, поставивши на кришку. Після цього можете пробувати або перенести огірочки на зберігання в льох.

Подібні рецепти

Мариновані корнішони на зиму

Курчата-корнішони в пряному маслі

Якщо ви задумали засолювання на зиму, уявіть, як будуть смачненько хрустіти мариновані огірочки. рецепт підкаже, як приготувати мариновані корнішони на зиму. Огірочки підійдуть до будь-якої страви. опис приготування: Корнішони представляють собою невеликі огірки, довжина яких лежить в межах ві...

Мариновані анчоуси

Мариновані анчоуси

Вишукана середземноморська закуска з маринованих анчоусів. кількість порцій: 4 анчоуси— 400 грам цибуля— 50 грам часник— 5 грам лимонний сік— 5 грам оливкова олія— 75 грам сухе біле вино— 75 грам фенхель— 1 штука чебрець— 1 щіпка лавровий лист— 1 штука петрушка— 1 щіпка koriandr— 1 щіпка сіль— ...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем

Мариновані баклажани з болгарським перцем — дуже смачна закуска, яка прикрасить як святковий, так і повсякденний стіл. Беріть на замітку рецепт! опис приготування: відмінна заготівля — мариновані баклажани з болгарським перцем може стати однією з ваших улюблених. Баклажани прекрасно поєднуютьс...

Мариновані крабові палички

Мариновані крабові палички

Хочете спробувати просту, оригінальну і пікантну закуску? Беріть на замітку цей цікавий варіант, як приготувати мариновані крабові палички. Ви зможете здивувати себе і своїх гостей! опис приготування: На сам процес у вас піде не більше 15 хвилин, а ось настоюватися палички можна залишити і на ...