Рецепт Мандариновая панна-котта

Рецепт Мандариновая панна-котта
Кількість порцій: 4 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Для багатьох людей святковий настрій Нового року починається з запаху мандаринів. Мандариновая панна-котта — прекрасне завершення рясного святкового столу. Пригощайтеся! З наступаючим!

опис приготування:

Ділюся з вами святковим настроєм і рецептом, як приготувати мандаринову панна котту. Ніжний вершково-мандариновий смак панна-котто і яскравого мандаринового шару з'єднався в чудовий новорічний десерт.

  • вершки 35%  — 300 мілілітрів
  • сік мандариновий— 365 мілілітрів(145 мл — в панна-котту, 230 мл — в мандариновий шар)
  • сир сирний— 45 грам
  • цукор— 60 грам
  • ванілін— 1 щіпка
  • желатин швидкорозчинний— 20 грам
  • кедр мандарин— 1 Чайна ложка
  • вода— 50 мілілітрів
Мандариновая панна-котта - фото крок 1 Підготуйте необхідні продукти.

Мандариновая панна-котта - фото крок 2 желатин (10 г) замочіть в 50 мл мандаринового соку на 10 хвилин. У каструльці з'єднайте вершки, сік мандарина (100 мл) , цукор (30 г), ванілін і сирний сир. Доведіть до кипіння, зніміть з вогню. Додайте набряклий желатин, ретельно перемішайте віночком.

Мандариновая панна-котта - фото крок 3 Розлийте отриману масу по формах. Поставте в холодильник на 1 час.

Мандариновая панна-котта - фото крок 4 Що залишився желатин замочіть в 50 г води на 10 хвилин. У каструльці з'єднайте сік мандарина, цукор, доведіть до кипіння, зніміть з вогню. Додайте набряклий желатин, перемішайте віночком.

Мандариновая панна-котта - фото крок 5 Остудіть суміш до кімнатної температури, розлийте по формах поверх шару вершкової панна котто. Поставте в холодильник на 1 час.

Мандариновая панна-котта - фото крок 6 Смачного!

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Еспрессо кін панна

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...