Рецепт Мариновані опеньки в сметані

Рецепт Мариновані опеньки в сметані
Кількість порцій: 4 Час приготування: 50 хв.
Замість класичного способу подачі маринованих опеньків з цибулею та олією пропоную вам спробувати трохи більше цікавий варіант — мариновані опеньки в сметані, відмінне блюдо для вечері.

опис приготування:

можливо, багато хто вже пробували таке блюдо, тільки зі свіжими грибочками, але повірте мені, мариновані опеньки в сметані в домашніх умови виходять нітрохи не гірше. Такі гриби готувала мені моя мама, коли заморожені опеньки ще не продавалися в магазинах. Якщо зробити їх і подати з відвареною картоплею або пюре, то у цієї страви буде неповторний річний смак, в холодну зимову пору важко придумати щось краще, ніж ось такі грибочки. Тому вже зараз приступайте до заготовок, щоб взимку змогли радувати себе приголомшливим частуванням у цій простому рецептом маринованих опеньків в сметані.

  • опеньки мариновані— 500 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • крем— 100 грам
  • борошно— 1 Ст. ложка
  • Масло рослинне— 2 Ст. ложки
  • вода— 100 мілілітрів
  • Перець чорний мелений— — За смаком
  • сіль— — За смаком
Мариновані опеньки в сметані - фото крок 1 Отже, відкидаємо мариновані опеньки на друшляк, а коли маринад стече, промиваємо їх ретельно під проточною водою.

Мариновані опеньки в сметані - фото крок 2 Тепер нарізаємо цибулю невеликими кубиками і обсмажуємо його на рослинному маслі до золотистого кольору.

Мариновані опеньки в сметані - фото крок 3 Викладаємо гриби на сковороду до цибулі і тушкуємо все на повільному вогні під кришкою протягом 15 хвилин, не забуваємо час про час помішувати гриби.

Мариновані опеньки в сметані - фото крок 4 через 15 хвилин відкриваємо кришку, посипаємо вміст сковорідки борошном і перемішуємо.

Мариновані опеньки в сметані - фото крок 5 Потім змішуємо метану з водою і виливаємо цю суміш на сковороду. Солимо і перчимо все, перемішуємо і тушкуємо гриби ще 15 хвилин на повільному вогні.

Мариновані опеньки в сметані - фото крок 6 Подаємо опеньки з будь-яким гарніром на ваш розсуд, смачного!

Подібні рецепти

Мариновані опеньки без закачування

Торт «Наполеон» з заварним кремом

Кожна господиня заготовлює гриби за своїми особливими рецептами, ну а для тих, хто ще не знайшов відповідний спосіб, пропоную спробувати зробити ось такі чудові мариновані опеньки без закачування. опис приготування: оскільки грибочки — всіма улюблена їжа, то заготовки з них роблять в кожній ро...

Мариновані опеньки з горошком

Мариновані опеньки з горошком

думаю, такого цікавого варіанту подачі маринованих опеньків ви ще намагалися: зразок звичайні гриби, консервований горошок, цибуля, часник і трохи свіжої зелені, але виходить дійсно смачно. опис приготування: В тому, що грибочки — це краща прикраса святкового столу і відмінна закуска до міцних...

Мариновані грузді в сметані

Мариновані грузді в сметані

Хочу вам розповісти, як приготувати мариновані грузді в сметані. Напевно, всі знають, як грузді маринувати, а ось що з заготівлею робити потім — не всі. Ось вам чудовий рецепт салату з груздями! опис приготування: Я сподіваюся, вам такий простий рецепт маринованих груздів в сметані сподобаєтьс...

Маннік класичний на сметані

Маннік класичний на сметані

Ваші діти не люблять їсти манну кашу? Придивіться, як приготувати маннік класичний на сметані, і ваша сім'я буде просити готувати кашу таким чином знову і знову. Рецепт легкий і швидкий. опис приготування: Зовсім трохи продуктів необхідно для того, щоб приготувати маннік класичний на сметані. ...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...