Рецепт Мариновані опеньки з горошком

Рецепт Мариновані опеньки з горошком
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 20 хв.
думаю, такого цікавого варіанту подачі маринованих опеньків ви ще намагалися: зразок звичайні гриби, консервований горошок, цибуля, часник і трохи свіжої зелені, але виходить дійсно смачно.

опис приготування:

В тому, що грибочки — це краща прикраса святкового столу і відмінна закуска до міцних напоїв, сумнівів немає і в класичному варіанті їх подають з нарізаною цибулею та олією. Але я пропоную трохи урізноманітнити це блюдо і зробити мариновані опеньки з горошком в домашніх умовах, до того ж приготування цієї страви не займе багато часу. В принципі, всі інгредієнти залишаються колишніми, ми тільки додамо горошок і свіжу зелень, ці невеликі зміни зроблять смак грибів яскравішим і цікавішим. Мої друзі залишаються в захваті від цієї закуски, а особливо вона подобається чоловікам, так що ви напевне зможете догодити дорогим гостям з цим простим рецептом маринованих опеньків з горошком.

  • опеньки мариновані— 450 грам
  • горошок консервований— 350 грам
  • лук червоний— 1 штука
  • часник— 1-2 зубчиків
  • зелень свіжа— 50 грам
  • Масло рослинне— 2-3 Ст. ложок
  • Перець чорний мелений— — За смаком
  • сіль— — За смаком
Мариновані опеньки з горошком - фото крок 1 Відкриваємо баночку маринованих опеньків і відкидаємо гриби на друшляк, викладаємо їх в миску. Горошок також відкриваємо і зливаємо з нього воду, перекладаємо в миску до грибів і додаємо подрібнений часник.

Мариновані опеньки з горошком - фото крок 2 Цибулину чистимо і нарізаємо невеликими кубиками, свіжу зелень подрібнюємо, перекладаємо все в миску.

Мариновані опеньки з горошком - фото крок 3 Солимо і перчимо салат до смаку, заправляємо його рослинним маслом і перемішуємо. Ось наша відмінна закуска і готова, приємного апетиту.

Подібні рецепти

Мариновані опеньки без закачування

Яйця, фаршировані крабовими паличками і огірком

Кожна господиня заготовлює гриби за своїми особливими рецептами, ну а для тих, хто ще не знайшов відповідний спосіб, пропоную спробувати зробити ось такі чудові мариновані опеньки без закачування. опис приготування: оскільки грибочки — всіма улюблена їжа, то заготовки з них роблять в кожній ро...

Мариновані опеньки в сметані

Мариновані опеньки в сметані

Замість класичного способу подачі маринованих опеньків з цибулею та олією пропоную вам спробувати трохи більше цікавий варіант — мариновані опеньки в сметані, відмінне блюдо для вечері. опис приготування: можливо, багато хто вже пробували таке блюдо, тільки зі свіжими грибочками, але повірте м...

Макарони з цукіні, козячим сиром і зеленим горошком

Макарони з цукіні, козячим сиром і зеленим горошком

Козій сир ідеально поєднується із зеленим горошком, спробуйте додати цей дует до макаронів. Крім того, додайте в'ялені томати, цукіні, свіжу м'яту, відчуйте цей незрівнянний аромат! опис приготування: Якщо ви не любите козячий сир, можна замінити його овочами або іншим пікантним сиром. Спробуй...

Мариновані анчоуси

Мариновані анчоуси

Вишукана середземноморська закуска з маринованих анчоусів. кількість порцій: 4 анчоуси— 400 грам цибуля— 50 грам часник— 5 грам лимонний сік— 5 грам оливкова олія— 75 грам сухе біле вино— 75 грам фенхель— 1 штука чебрець— 1 щіпка лавровий лист— 1 штука петрушка— 1 щіпка koriandr— 1 щіпка сіль— ...

Мариновані баклажани на зиму

Мариновані баклажани на зиму

Ця страва називають відрізняється неймовірним смаком і ароматом, а гострота додає закусці особливу пікантність. У нашій родині мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах — одна з улюблених закусок. опис приготування: Щоб приготувати мариновані баклажани на зиму в домашніх умовах, вам потрі...