Рецепт Цибулевий маринад для шашлику
Щоб замаринувати м'ясо на шашлики, вам не потрібно купувати дорогі спеції і маринади, досить просто приготувати цибульний маринад зі звичайного ріпчастої цибулі і шашлики вийдуть відмінними!
опис приготування:
Рецепт дуже простий і швидкий. Ріпчасту цибулю знайдеться на кожній кухні разом з сіллю і меленим чорним перцем, більше ніяких продуктів, крім м'яса: свинячого, баранячого або яловичого вам не буде потрібно. Курку в цибулі краще не маринувати - це ніжне м'ясо втратить свій смак. А ось для свинини цибульний маринад один з кращих, причому м'ясо в ньому можна томити близько 6-8 годин, але не більше, так як овочева нарізка почне закисати і кислі.
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки(великий)
- сіль— 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
- м'ясо— 1 кілограм(свинина, жирна)
свинину промийте, зріжте з м'яса жили і плівки. Наріжте порційними шматочками. Розмір нарізки визначайте на свій смак: великий чи дрібний. Вибирайте м'ясо з сальними прошарками, щоб воно не стало сухуватим на смак після обсмажування.
Одну велику цибулину наріжте кільцями, їх ви будете нанизувати на шампур по черзі з шматочками м'яса. Другу натріть на тертці з дрібними отворами, що виходять не всередину, а назовні терки. На цій же частині терки труть яблучне пюре для дітей. Вам потрібно отримати цибульне пюре, в якому буде маринуватися м'ясо. Приготуйтеся до сліз - цибуля вас просто так не відпустить.
Посоліть і поперчіть маринад. За бажанням можете додати і інші мелені спеції і прянощі, не перебивати смак свинини.
Ретельно все перемішайте і залиште при кімнатній температурі на 2-3 години або помістіть в холодильник на 6-8 годин для маринування. Бажано накрити ємність пакетом або харчовою плівкою, щоб цибульний аромат не терзав очі.
Через зазначений час ви можете приступати до нанизування замаринованого м'яса на шампури.
Подібні рецепти
Закуска з цибулі та моркви
Такий варіант маринаду для курки поєднує в собі гостру аджику, спеції, оцет і головний інгредієнт — кефір. Замариноване і обсмажене м'ясо виходить дуже ніжним і трохи остреньким. Спробуйте! опис приготування: Хочу всім порадити цей простий варіант приготування маринаду для курячого шашлику на ...
Маринад для шашлику з яловичини
Хочу розповісти, як приготувати маринад для шашлику з яловичини. Це пряний томатний маринад, який допоможе зробити шашлик м'яким і соковитим. Кількість продуктів розраховане на кілограм м'яса. опис приготування: Всупереч поширеній думці, що найкраще залишати шашлики маринуватися на ніч, Не вар...
Маринад для шашлику з гранатового соку
Маринад для шашлику з гранатового соку — вишуканий і дуже східний, з характером так би мовити. Гранатовий сік додасть м'ясу неповторний смак, а саме м'ясо буде соковитим і дуже ніжним. Спробуйте! опис приготування: Маринад для шашлику з гранатового соку відмінно підійде до курки і м'яса. Можна...
Маринад для шашлику з телятини
На мій погляд, з телятини виходить найсмачніший, ніжний і ароматний шашлик, особливо якщо замаринувати його в червоному вині, розмарині і тим'яну, це відмінний варіант для вилазки на природу. опис приготування: Насправді немає поганої погоди для шашлику, адже і взимку, і восени його цілком мож...
Маринад для шашлику з курки
Приготуйте найпростіший і класичний маринад для шашлику з курки - і вам більше не захочеться навіть пробувати інші! Дивіться рецепт приготування, запам'ятовуйте, адже зараз - пора шашликів! опис приготування: Щоб приготувати маринад для шашлику з курки, не треба мудрувати лукаво: беремо соєвий...