Рецепт Цибулевий маринад для шашлику

Рецепт Цибулевий маринад для шашлику
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 10 хв.
Щоб замаринувати м'ясо на шашлики, вам не потрібно купувати дорогі спеції і маринади, досить просто приготувати цибульний маринад зі звичайного ріпчастої цибулі і шашлики вийдуть відмінними!

опис приготування:

Рецепт дуже простий і швидкий. Ріпчасту цибулю знайдеться на кожній кухні разом з сіллю і меленим чорним перцем, більше ніяких продуктів, крім м'яса: свинячого, баранячого або яловичого вам не буде потрібно. Курку в цибулі краще не маринувати - це ніжне м'ясо втратить свій смак. А ось для свинини цибульний маринад один з кращих, причому м'ясо в ньому можна томити близько 6-8 годин, але не більше, так як овочева нарізка почне закисати і кислі.

  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки(великий)
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений— 0,5 чайних ложки
  • м'ясо— 1 кілограм(свинина, жирна)
Цибулевий маринад для шашлику - фото крок 1 Підготуйте зазначені інгредієнти. Ріпчасті цибулини очистіть, промийте у воді.

Цибулевий маринад для шашлику - фото крок 2 свинину промийте, зріжте з м'яса жили і плівки. Наріжте порційними шматочками. Розмір нарізки визначайте на свій смак: великий чи дрібний. Вибирайте м'ясо з сальними прошарками, щоб воно не стало сухуватим на смак після обсмажування.

Цибулевий маринад для шашлику - фото крок 3 Одну велику цибулину наріжте кільцями, їх ви будете нанизувати на шампур по черзі з шматочками м'яса. Другу натріть на тертці з дрібними отворами, що виходять не всередину, а назовні терки. На цій же частині терки труть яблучне пюре для дітей. Вам потрібно отримати цибульне пюре, в якому буде маринуватися м'ясо. Приготуйтеся до сліз - цибуля вас просто так не відпустить.

Цибулевий маринад для шашлику - фото крок 4 Посоліть і поперчіть маринад. За бажанням можете додати і інші мелені спеції і прянощі, не перебивати смак свинини.

Цибулевий маринад для шашлику - фото крок 5 Ретельно все перемішайте і залиште при кімнатній температурі на 2-3 години або помістіть в холодильник на 6-8 годин для маринування. Бажано накрити ємність пакетом або харчовою плівкою, щоб цибульний аромат не терзав очі.

Цибулевий маринад для шашлику - фото крок 6 Через зазначений час ви можете приступати до нанизування замаринованого м'яса на шампури.

Подібні рецепти

Маринад для курячого шашлику на кефірі

Закуска з цибулі та моркви

Такий варіант маринаду для курки поєднує в собі гостру аджику, спеції, оцет і головний інгредієнт — кефір. Замариноване і обсмажене м'ясо виходить дуже ніжним і трохи остреньким. Спробуйте! опис приготування: Хочу всім порадити цей простий варіант приготування маринаду для курячого шашлику на ...

Маринад для шашлику з яловичини

Маринад для шашлику з яловичини

Хочу розповісти, як приготувати маринад для шашлику з яловичини. Це пряний томатний маринад, який допоможе зробити шашлик м'яким і соковитим. Кількість продуктів розраховане на кілограм м'яса. опис приготування: Всупереч поширеній думці, що найкраще залишати шашлики маринуватися на ніч, Не вар...

Маринад для шашлику з гранатового соку

Маринад для шашлику з гранатового соку

Маринад для шашлику з гранатового соку — вишуканий і дуже східний, з характером так би мовити. Гранатовий сік додасть м'ясу неповторний смак, а саме м'ясо буде соковитим і дуже ніжним. Спробуйте! опис приготування: Маринад для шашлику з гранатового соку відмінно підійде до курки і м'яса. Можна...

Маринад для шашлику з телятини

Маринад для шашлику з телятини

На мій погляд, з телятини виходить найсмачніший, ніжний і ароматний шашлик, особливо якщо замаринувати його в червоному вині, розмарині і тим'яну, це відмінний варіант для вилазки на природу. опис приготування: Насправді немає поганої погоди для шашлику, адже і взимку, і восени його цілком мож...

Маринад для шашлику з курки

Маринад для шашлику з курки

Приготуйте найпростіший і класичний маринад для шашлику з курки - і вам більше не захочеться навіть пробувати інші! Дивіться рецепт приготування, запам'ятовуйте, адже зараз - пора шашликів! опис приготування: Щоб приготувати маринад для шашлику з курки, не треба мудрувати лукаво: беремо соєвий...