Рецепт Маринована свинина
Любіть м'ясо на грилі? Тоді рецепт приготування маринованої свинини в ароматних травах вам обов'язково стане в нагоді. Спробуйте цей простий і швидкий маринад для відбивних.
опис приготування:
Стандартні томатні маринади для м'яса злегка набридли? Тоді спробуйте цей. Рецепт приготування маринованої свинини досить простий, а м'ясо виходить неймовірно смачним. Готувати його можна не тільки на грилі, але і на сковороді або в духовці.
- свинячі відбивні— 4 штуки
- Оливкова олія— 6 Ст. ложок
- часник— 10 зубчиків
- петрушка— 2 Ст. ложки
- шавлія— 1 Ст. ложка
- чебрець— 0.5 чайних ложки
- розмарин— 0.5 чайних ложки
- сіль— 0.5 чайних ложки
- Червоний перець— 1 щіпка
- Перець горошком— 1 Чайна ложка
2. Для більш сильного аромату краще використовувати перець горошком. Його необхідно злегка подрібнити (можна використовувати качалку або дно склянки). Шматочки повинні бути досить великими.
3. Часник очистити і нарізати дрібними кубиками. У невеликій чаші з'єднати подрібнену зелень і часник. Додати сіль, червоний і чорний перець. Влити оливкове масло і ретельно перемішати. Масло краще використовувати першого віджиму.
4. Відбивні вимити і як слід просушити. Викласти в форму і змастити з усіх боків маринадом.
5. Маринована свинина в домашніх умовах повинна полежати в холодильнику близько 5-6 годин. Можна залишити м'ясо на ніч.
6. Після м'ясо можна відправити на гриль або на розігріту сковороду. При бажанні також його можна відправити в духовку і запікати до готовності. Подавати блюдо можна з гарніром або овочами.
Подібні рецепти
Суп з горбуші (консерви)
Не любите гіркий присмак цибулі? Маринад легко виправить цей недолік, зробивши блюдо пікантним і ароматним. Як приготувати мариновану цибулю? Швидкий і дуже простий рецепт - спеціально для вас! опис приготування: Маринована цибуля використовують в приготуванні салатів, burgerov, різних м'ясни...
Цибуля маринована
Маринування цибулі - дуже простий і швидкий процес. Це не тільки універсальна закуска до будь-якого гарніру або м'ясної страви. Маринована цибуля можна класти на бутерброди або додавати в овочевий салат. опис приготування: Як приготувати лук маринований в домашніх умовах? Просто нарізати цибул...
Маринована цвітна капуста
Любителям вегетаріанських страв присвячується мій простий рецепт маринованої цвітної капусти. Дуже смачна закуска може послужити самостійною стравою, а також прекрасним гарніром до будь-якої страви. опис приготування: Маринована цвітна капуста — дуже цікавий і універсальний вид заготовки. Післ...
Маринована диня на зиму
З рецепта можна дізнатися, як приготувати мариновану диню на зиму. це закуска, яка підійде до кожного застілля і не залишить байдужим нікого з гостей. Вона має дуже яскравий насичений смак. опис приготування: Солодка маринована диня це не обов'язково десерт. Таку диню можна додавати в різні са...
Маринована фета
свіжа ідея — маринована фета. Його легко і просто зробити самому, а головне на свій смак. Фета зберігається в холодильнику. Чим довше фета настоюється, тим ароматний стає. опис приготування: Для приготування маринованої фети потрібна посуд з кришкою. Укладати фету в банку потрібно чергуючи шар...