Рецепт Маринована свинина

Рецепт Маринована свинина
Кількість порцій: 4 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Любіть м'ясо на грилі? Тоді рецепт приготування маринованої свинини в ароматних травах вам обов'язково стане в нагоді. Спробуйте цей простий і швидкий маринад для відбивних.

опис приготування:

Стандартні томатні маринади для м'яса злегка набридли? Тоді спробуйте цей. Рецепт приготування маринованої свинини досить простий, а м'ясо виходить неймовірно смачним. Готувати його можна не тільки на грилі, але і на сковороді або в духовці.

  • свинячі відбивні— 4 штуки
  • Оливкова олія— 6 Ст. ложок
  • часник— 10 зубчиків
  • петрушка— 2 Ст. ложки
  • шавлія— 1 Ст. ложка
  • чебрець— 0.5 чайних ложки
  • розмарин— 0.5 чайних ложки
  • сіль— 0.5 чайних ложки
  • Червоний перець— 1 щіпка
  • Перець горошком— 1 Чайна ложка
маринована свинина - фото крок 1 1. Завдяки цим рецептом, ви дізнаєтеся, як зробити мариновану свинину дивно апетитною і дуже соковитою. Отже, для початку необхідно вимити і просушити зелень. петрушку, шавлія, розмарин і кмин нарізати якомога дрібніше.

маринована свинина - фото крок 2 2. Для більш сильного аромату краще використовувати перець горошком. Його необхідно злегка подрібнити (можна використовувати качалку або дно склянки). Шматочки повинні бути досить великими.

маринована свинина - фото крок 3 3. Часник очистити і нарізати дрібними кубиками. У невеликій чаші з'єднати подрібнену зелень і часник. Додати сіль, червоний і чорний перець. Влити оливкове масло і ретельно перемішати. Масло краще використовувати першого віджиму.

маринована свинина - фото крок 4 4. Відбивні вимити і як слід просушити. Викласти в форму і змастити з усіх боків маринадом.

маринована свинина - фото крок 5 5. Маринована свинина в домашніх умовах повинна полежати в холодильнику близько 5-6 годин. Можна залишити м'ясо на ніч.

маринована свинина - фото крок 6 6. Після м'ясо можна відправити на гриль або на розігріту сковороду. При бажанні також його можна відправити в духовку і запікати до готовності. Подавати блюдо можна з гарніром або овочами.

Подібні рецепти

Цибуля маринована швидкий

Суп з горбуші (консерви)

Не любите гіркий присмак цибулі? Маринад легко виправить цей недолік, зробивши блюдо пікантним і ароматним. Як приготувати мариновану цибулю? Швидкий і дуже простий рецепт - спеціально для вас! опис приготування: Маринована цибуля використовують в приготуванні салатів, burgerov, різних м'ясни...

Цибуля маринована

Цибуля маринована

Маринування цибулі - дуже простий і швидкий процес. Це не тільки універсальна закуска до будь-якого гарніру або м'ясної страви. Маринована цибуля можна класти на бутерброди або додавати в овочевий салат. опис приготування: Як приготувати лук маринований в домашніх умовах? Просто нарізати цибул...

Маринована цвітна капуста

Маринована цвітна капуста

Любителям вегетаріанських страв присвячується мій простий рецепт маринованої цвітної капусти. Дуже смачна закуска може послужити самостійною стравою, а також прекрасним гарніром до будь-якої страви. опис приготування: Маринована цвітна капуста — дуже цікавий і універсальний вид заготовки. Післ...

Маринована диня на зиму

Маринована диня на зиму

З рецепта можна дізнатися, як приготувати мариновану диню на зиму. це закуска, яка підійде до кожного застілля і не залишить байдужим нікого з гостей. Вона має дуже яскравий насичений смак. опис приготування: Солодка маринована диня це не обов'язково десерт. Таку диню можна додавати в різні са...

Маринована фета

Маринована фета

свіжа ідея — маринована фета. Його легко і просто зробити самому, а головне на свій смак. Фета зберігається в холодильнику. Чим довше фета настоюється, тим ароматний стає. опис приготування: Для приготування маринованої фети потрібна посуд з кришкою. Укладати фету в банку потрібно чергуючи шар...