Рецепт Манна каша проста

Рецепт Манна каша проста
Кількість порцій: 2 Час приготування: 20 хв.
Перед вами — простий рецепт приготування манної каші. Зваріть її на сніданок. вона — дуже корисна не тільки для маленьких, але і для великих. кращий сніданок — каша, кажуть спортсмени. Будьте здорові!

опис приготування:

Багато дітей і дорослі не люблять манну кашу, але її можна зробити справжніми ласощами, додавши в неї варення. Щоб у вас вийшла по-справжньому смачна манна каша, рецепт якої дуже простий, потрібно використовувати свіже молоко. Найкраще купувати його не в магазині, а в наметах молочних продуктів, привезене з молочних господарств.

  • молока— 500 мілілітрів
  • цукру— 20 грам
  • манної крупи— 60 грам
  • солі— 1/4 чайних ложки
Манна каша проста - фото крок 1 1. У середню каструлю налити молоко і нагріти на середньому вогні. Слідкуйте, щоб молоко не втекло. На один стакан молока (одна порція каші) потрібно взяти три повних чайних ложки манки і одну повну чайну ложку цукру. Додати сіль і добре перемішати всі інгредієнти разом. Це зменшить ризик утворення грудочок в каші.

Манна каша проста - фото крок 2 2. Коли молоко закипить, зменшити вогонь до мінімуму і тонкою цівкою всипати манну крупу в каструлю, постійно помішуючи. Слідкуйте, щоб цівка була рівномірно тонким, інакше можуть утворитися грудочки. Манку треба засипати в воронку, яка утворилася від мішання поруч з ложкою.

Манна каша проста - фото крок 3 3. Після засипання всій манної крупи добре перемішати кашу і варити протягом 5 хвилин, постійно помішуючи, поки каша не стане густою. Вимкнути вогонь і дати каші настоятися під кришкою приблизно 5-10 хвилин.

Манна каша проста - фото крок 4 4. Перед подачею на стіл додати в кашу масло за смаком.

Подібні рецепти

Манна запіканка з абрикосом

Імбирне печиво як з Ікєї

Ніжна запіканка з приємним кисло-солодким смаком припаде до душі як дітям, так і дорослим. Запіканка готується дуже швидко і просто. кількість порцій: 3-4 манної крупи— 1 Склянка молока— 3 склянки цукру— 2 Ст. ложки яйця— 3 штуки топленого масла— 1 Ст. ложка панірувальних сухарів— 1,5 Ст. ложки...

Молочна рисова каша

Молочна рисова каша

У кожного з нас все дитинство пройшло поруч з тарілкою каші. Багато і до цього дня із задоволенням її їдять. вона живильна, корисна і смачна. Сьогодні я розповім, як приготувати молочну рисову кашу. опис приготування: Така каша виходить воістину смачною і повітряної. Гарбуз надає каші приємний...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...