Рецепт Мариновані грибочки на зиму

Рецепт Мариновані грибочки на зиму
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 1 г. 12 хв.
Ділюся простим рецептом маринованих грибочків на зиму. Вони вийдуть точно такими, як ви любите, адже кількість спецій регулюєте саме ви! З magazinnиmi НЕ sravnyatsya, рекомендую!

опис приготування:

Особисто я просто обожнюю мариновані грибочки. Вони добре поєднуються з будь-якими м'ясними стравами і гарнірами. А ще їх зручно додавати в салати. Так що я впевнена, що вам цей рецепт маринованих грибочків на зиму сподобається! У мене вони виходять з насиченим смаком, кислуваті і солоні. Але якщо ви любите ніжні поєднання, додайте менше оцту, пісочний і сіль. Бажаю удачі!

  • печериці— 1 кілограм
  • вода— 2 L
  • оцет— 150 грам(середньої концентрації)
  • сіль— 2 Ст. ложки
  • цукор— 2 Ст. ложки
  • Перець горошком— 5 штук
  • лист лавровий— 3 штуки
Мариновані грибочки на зиму - фото крок 1 1. Гриби ретельно миємо, очищаючи від дрібного сміття. Відкинемо на друшляк.

Мариновані грибочки на зиму - фото крок 2 2. Зазначена кількість води доводимо до кипіння з цукром і сіллю. Коли і цукор, і сіль розчиняться, додамо перець і лавровий лист. коли закипить, вливаємо оцет, додаємо гриби і зменшуємо вогонь.

Мариновані грибочки на зиму - фото крок 3 3. Варимо годину на маленькому вогні. Тим часом стерилізуємо банки і кришки. Готові гриби розкладаємо по банках і закриваємо їх на зиму.

Мариновані грибочки на зиму - фото крок 4 4. А взимку дістаємо їх і подаємо з кільцями цибулі, маслом і спеціями за смаком!

Подібні рецепти

Мариновані білі гриби на зиму

Смачні мариновані грибочки

Такі мариновані білі гриби на зиму в домашніх умовах незмінно виходять приголомшливо смачними і апетитними. У мене довше місяця поки що ніяка баночка не протримався, вже дуже смачно! опис приготування: Хочу сказати, що такий рецепт приготування маринованих білих грибів на зиму — дуже вдалий; в...

Мариновані корнішони на зиму

Мариновані корнішони на зиму

Якщо ви задумали засолювання на зиму, уявіть, як будуть смачненько хрустіти мариновані огірочки. рецепт підкаже, як приготувати мариновані корнішони на зиму. Огірочки підійдуть до будь-якої страви. опис приготування: Корнішони представляють собою невеликі огірки, довжина яких лежить в межах ві...

Мариновані огірки з морквою на зиму

Мариновані огірки з морквою на зиму

В активний період заготовок хочеться максимальної різноманітності. Ось вам варіант, як зробити мариновані огірки з морквою на зиму дуже хрусткими, пікантними і, звичайно ж, смачними. опис приготування: Це приголомшливий рецепт, так як мариновані огірки з морквою на зиму в домашніх умовах виход...

Мариновані гриби на зиму

Мариновані гриби на зиму

За цим рецептом можна приготувати майже будь-які гриби. Якщо їх не влаштовувати про запас, то їсти такі гриби можна вже через добу. опис приготування: Простий рецепт маринованих грибів виручить вас в будь-якій ситуації. гриби— 1 кілограм цукор— 1,5 Ст. ложки сіль— 1 Ст. ложка оцет 9%  — 3 Ст...

Мариновані печериці на зиму

Мариновані печериці на зиму

Зараз в кожному магазині можна купити мариновані печериці. Але і в домашніх умовах їх приготувати просто з мінімальною кількістю оцту і без консервантів. опис приготування: мариновані печериці — відмінна закуска до відварного картоплі, м'яса, птиці, рибі, яка підходить до столу в будні і свята...