Рецепт Маринований зелений лук на зиму

Рецепт Маринований зелений лук на зиму
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 19 г. 0 хв.
Рецепт приготування маринованого зеленої цибулі на зиму дуже простий і цікавий, але чомусь мало відомий серед наших господинь. дуже даремно, це відмінна смачна закуска і основа для салатів!

опис приготування:

Такий маринований зелена цибуля на зиму виходить, може, трохи менше зеленим, але не менш корисним і смачним, ніж свіжий. Маринад прибирає зайву гіркоту, роблячи лук хрустким і кисло-солодким. Спробуйте, дуже смачна заготівля!

  • Цибуля зелена— 1 кілограм
  • кріп— 200 грам
  • сіль— 120 грам
  • оцет 6%  — 80 мілілітрів
  • вода— 1 літр
  • цукор— 60 грам
  • Перець горошком— 3 штуки
Маринований зелений лук на зиму - фото крок 1 1. Лук ретельно миємо, даємо воді стекти. обрізаємо так, щоб пагони були за розміром банок. банки стерилізуємо, викладаємо пагони вертикально, впритул один до одного.

Маринований зелений лук на зиму - фото крок 2 2. зробимо маринад. Воду ставимо на плиту з перцем, гілочками кропу і лавровим листом, розчинний сіль і цукор. коли закипить, додамо оцет, перемішаємо, через марлю процідити прямо в банки з цибулею. Закочує стерильними кришками на зиму.

Маринований зелений лук на зиму - фото крок 3 3. До повного остигання банки зберігаємо в перевернутому стані, але не накриваємо ковдрою. так, взимку цибулю залишиться пружним і хрустким. Готово!

Подібні рецепти

Маринований червоний лук

Лук в томатної заливки на зиму

Маринований червоний лук готується дуже швидко. Виходить відмінний гарнір до других страв. Так само його можна додавати в салати і бутерброди. опис приготування: як вид, рецепт приготування абсолютно не складний. Червона цибуля, маринований таким способом, не можна залишити на зиму. Краще його...

Лук в томатному соці на зиму

Лук в томатному соці на зиму

Лук в томатному соку — відмінна закуска, яка підійде до будь-якого м'ясної страви, будь то свинина, яловичина або навіть птах. І ніякої магазинний кетчуп вам більше точно не знадобиться. опис приготування: Лук в томатному соку я почала готувати кілька років тому, і мої рідні відразу ж по досто...

Маринований гіркий перець на зиму

Маринований гіркий перець на зиму

Яскравий і барвистий гіркий перець можна замаринувати на зиму, щоб насолодитися його палючим смаком і в зимовий час, наприклад, при подачі заготовки до борщу, вусі, солянці або щам. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на ємність об'ємом 0,7 L. Маринований гіркий перець подавайте...

Лук для хот-догів

Лук для хот-догів

Любителям фастфуду в домашньому виконанні я хочу порекомендувати познайомитися з рецептом, як приготувати лук для хот-догів. Це гостро-солодкий пряний цибулька, який ідеально підійде до сосиску. опис приготування: Цей цибулька ідеально підійде для хот-догів з підкопченими сосисками. А щоб ваш ...

Лук в клярі

Лук в клярі

Чудова легка і хрустка закуска, яка останнім часом набирає популярність. Спробуйте і ви, до того ж приготування займе всього 20 хвилин, а результат перевершить ваші очікування. опис приготування: Цей простий рецепт лука в клярі, не дивлячись на свою простоту, має безліч маленьких позитивних мо...