Рецепт Маринованная стручковая фасоль

Рецепт Маринованная стручковая фасоль
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.
Маринована стручкова квасоля відмінно підійде і в якості закуски, і як гарнір до м'ясних і навіть овочевих страв. Квасоля можна вживати цілий рік — в нашій родині на зиму її морозять. Спробуйте!

опис приготування:

Стручкову квасолю ви приготуєте за півгодинки, правда, вона ще добу буде маринуватися в холодильнику. Але приготувати її, незважаючи на терміни, дуже легко. Квасоля відмінно росте на дачі і практично не вимагає догляду. Пробувала я маринувати таким способом і заморожену (і потім размороженную) квасоля — вийшло!

Маринована квасоля розходиться так само швидко і смачно, як огірочки, тому ми маринуємо величезну каструлю. гості, до речі, в захваті Отже, якщо цікаво — читайте, як замаринувати стручкову квасолю!

  • Стручковая фасоль— 200-300 грам
  • Рослинна олія— 3 Ст. ложки
  • Гірчиця з зернятками— 2 Ст. ложки
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • вода кип'ячена— 100 мілілітрів(охолодити)
  • Часник зубчики— 2-3 штук
  • сіль— — За смаком
  • перець— — За смаком
Маринованная стручковая фасоль - фото крок 1 1. Промийте квасоля і обріжте "; непривабливі" хвостики.

Маринованная стручковая фасоль - фото крок 2 2. Зробіть маринад. Для цього в мисочці з'єднайте рослинна олія, цукор, гірчицю з зернятками, очистіть і видавіть через прес часник, сіль і poperčite. Гарненько розмішайте виделкою і влийте остигнула кип'ячену воду. Заважайте до тих пір, поки цукор не розчиниться.

Маринованная стручковая фасоль - фото крок 3 3. Поставте на плиту каструлю з водою. Коли вода закипить, опустіть в неї промиту квасолю і варіть на середньому вогні протягом 20 хвилин.

Маринованная стручковая фасоль - фото крок 4 4. Зварену і злегка відсуджену квасоля поріжте на частини. безумовно, якщо вона велика і того вимагає. Покладіть в зручну миску (в якій квасоля проведе найближчої доби) і залийте приготовленим маринадом. Маринуватися наша квасоля буде 24 години в каструлі під кришкою на нижній полиці холодильника. По закінченню доби маринована квасоля буде готова до вживання. приємного!

Подібні рецепти

Молодая фасоль в стручках

Суші «Філадельфія»

Привіт всім любителям молодої стручкової квасолі. Сьогодні я розповім, як приготувати молоду квасолю в стручках так, щоб вона була соковитою, ароматної і в той же час не жирної. приступимо опис приготування: Такий гарнір відмінно підійде до курки або риби. Блюдо також відмінно виглядає самості...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...