Рецепт Маринованная стручковая фасоль
Маринована стручкова квасоля відмінно підійде і в якості закуски, і як гарнір до м'ясних і навіть овочевих страв. Квасоля можна вживати цілий рік — в нашій родині на зиму її морозять. Спробуйте!
опис приготування:
Стручкову квасолю ви приготуєте за півгодинки, правда, вона ще добу буде маринуватися в холодильнику. Але приготувати її, незважаючи на терміни, дуже легко. Квасоля відмінно росте на дачі і практично не вимагає догляду. Пробувала я маринувати таким способом і заморожену (і потім размороженную) квасоля — вийшло!
Маринована квасоля розходиться так само швидко і смачно, як огірочки, тому ми маринуємо величезну каструлю. гості, до речі, в захваті Отже, якщо цікаво — читайте, як замаринувати стручкову квасолю!
- Стручковая фасоль— 200-300 грам
- Рослинна олія— 3 Ст. ложки
- Гірчиця з зернятками— 2 Ст. ложки
- цукор— 1 Чайна ложка
- вода кип'ячена— 100 мілілітрів(охолодити)
- Часник зубчики— 2-3 штук
- сіль— — За смаком
- перець— — За смаком
2. Зробіть маринад. Для цього в мисочці з'єднайте рослинна олія, цукор, гірчицю з зернятками, очистіть і видавіть через прес часник, сіль і poperčite. Гарненько розмішайте виделкою і влийте остигнула кип'ячену воду. Заважайте до тих пір, поки цукор не розчиниться.
3. Поставте на плиту каструлю з водою. Коли вода закипить, опустіть в неї промиту квасолю і варіть на середньому вогні протягом 20 хвилин.
4. Зварену і злегка відсуджену квасоля поріжте на частини. безумовно, якщо вона велика і того вимагає. Покладіть в зручну миску (в якій квасоля проведе найближчої доби) і залийте приготовленим маринадом. Маринуватися наша квасоля буде 24 години в каструлі під кришкою на нижній полиці холодильника. По закінченню доби маринована квасоля буде готова до вживання. приємного!
Подібні рецепти
Суші «Філадельфія»
Привіт всім любителям молодої стручкової квасолі. Сьогодні я розповім, як приготувати молоду квасолю в стручках так, щоб вона була соковитою, ароматної і в той же час не жирної. приступимо опис приготування: Такий гарнір відмінно підійде до курки або риби. Блюдо також відмінно виглядає самості...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...