Рецепт Молодая фасоль в стручках

Рецепт Молодая фасоль в стручках
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 30 хв.
Привіт всім любителям молодої стручкової квасолі. Сьогодні я розповім, як приготувати молоду квасолю в стручках так, щоб вона була соковитою, ароматної і в той же час не жирної. приступимо

опис приготування:

Такий гарнір відмінно підійде до курки або риби. Блюдо також відмінно виглядає самостійно. Квасолею в стручках можна пообідати і повечеряти. Також ви можете зупинитися на етапі варіння. Дерзайте

  • Оливкова і вершкове масло— 1 С.. ложка
  • сіль, перець— За смаком
  • часник— 2-3 зубчиків
  • Молода квасоля в стручках— 100-200 грам
Молода квасоля в стручках - фото крок 1 Для початку необхідно промити квасолю і відрізати у неї кінчики.

Молода квасоля в стручках - фото крок 2 Тепер необхідно бланшувати квасоля. Для цього кип'ятимо воду в сотейнику і кидаємо туди квасолю на кілька хвилин. Дістаємо і даємо їй охолонути.

Молода квасоля в стручках - фото крок 3 На розпеченій сковороді підігріваємо оливкова і вершкове масло.

Молода квасоля в стручках - фото крок 4 Очищаємо і подрібнюємо часник. Починаємо обсмажувати квасоля з часником і спеціями, постійно помішуючи при цьому.

Молода квасоля в стручках - фото крок 5 Молода квасоля в стручках готова, смачного!

Подібні рецепти

Маринованная стручковая фасоль

Маринована курка

Маринована стручкова квасоля відмінно підійде і в якості закуски, і як гарнір до м'ясних і навіть овочевих страв. Квасоля можна вживати цілий рік — в нашій родині на зиму її морозять. Спробуйте! опис приготування: Стручкову квасолю ви приготуєте за півгодинки, правда, вона ще добу буде маринув...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...