Рецепт Масляний крем
Масляний крем - один з найпоширеніших кремів для випічки. Він легко приймає будь-яку форму і зберігає її протягом довгого часу.
опис приготування:
Масляний крем прекрасно підходить для приготування тортів і тістечок.
приготування:
У каструлю з товстим дном розбити яйця і перемішати з цукром. Нагріти на сильному вогні, постійно помішуючи, до отримання густої консистенції. Прибрати суміш з вогню і продовжувати перемішувати, поки суміш не охолоне. У мисці збити вершкове масло і цукрову пудру. Поступово додати яєчну суміш в отриману масу. Перемішати з ванільним цукром. крем готовий.
- яйця— 4 штуки
- цукру— 200 грам
- вершкового масла— 250 грам
- цукрової пудри— 100 грам
- ванільний цукор— За смаком
приготування:
У каструлю з товстим дном розбити яйця і перемішати з цукром. Нагріти на сильному вогні, постійно помішуючи, до отримання густої консистенції. Прибрати суміш з вогню і продовжувати перемішувати, поки суміш не охолоне. У мисці збити вершкове масло і цукрову пудру. Поступово додати яєчну суміш в отриману масу. Перемішати з ванільним цукром. крем готовий.
Подібні рецепти
Зимовий салат з ковбасою
Рецепт приготування крему з вершкового масла, сметани, цукрової пудри і ванільного екстракту. опис приготування: Цей універсальний крем підійде для будь-якого торта. приготування: У середній мисці збити міксером вершкове масло, сметану, ваніль, лимонний сік і сіль. Додати цукрову пудру і збити...
Молочний крем
Хочу показати вам, як приготувати молочний крем, яким можна покривати бісквітні торти. Крем готується методом заварювання. Процес не найпростіший, але результат абсолютно точно того варто. опис приготування: Перед тим, як прикрашати таким кремом торт, його можна охолодити. Але його можна викор...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...