Рецепт Макаруни

Рецепт Макаруни
Кількість порцій: 10 Час приготування: 50 хв.
Макаруни - дуже смачні французькі тістечка, складені з двох печива, з'єднаних шоколадом. Тісто для печива готується з мигдального борошна і яєчних білків. Дуже смачне частування!

опис приготування:

макаруни — дуже класний десерт, який я готовий є цілими днями. Те ж саме про них думають і моя дружина і діти і все-все наші гості Розходяться вони вліт. Різноманіття харчових барвників нам на руку. Чим барвистіший макаруни, тим вони стають бажанішим і смачніше. По-справжньому казкове прикраса будь-якого святкового столу або чаювання! хто приготував — не полінуйтеся оцінити рецепт макарунів в коментарях. Дякуємо!

  • Яєчний білок— 3 штуки(витримується протягом 28 годин)
  • цукор— 1/4 склянки
  • кондитерський цукор— 2 склянки
  • мигдалеве борошно— 1 Склянка
  • Харчовий барвник— 2 Ст. ложки
  • Шоколадна паста Nutella— 100 грам
макаруни - фото крок 1 У мисці за допомогою міксера збиваємо яєчні білки з цукром. Вони повинні вирости і зберігати свою форму. Додаємо харчовий барвник.

макаруни - фото крок 2 Повинна вийти ось така красива піна.

макаруни - фото крок 3 Мигдалеву борошно і цукрову пудру просіюємо, щоб не залишилося грудочок.

макаруни - фото крок 4 Потім сухі інгредієнти додаємо до збитих білків.

макаруни - фото крок 5 Лопаткою акуратно змішуємо.

макаруни - фото крок 6 Тісто перекладаємо в кондитерський або звичайний поліетиленовий мішок.

макаруни - фото крок 7 На деко стелимо папір для випікання. З тіста за допомогою кондитерського мішка (або звичайного мішка з відрізаним краєм) formiruem печінки. Вони повинні вийти досить товсті. Даємо настоятися їм таким чином при кімнатній температурі близько 20 хвилин, щоб утворилася оболонка, яка не дасть з'явитися тріщин на печиво.

макаруни - фото крок 8 Потім духовку розігріваємо до 150 градусів і відправляємо випікатися печиво на 15-20 хвилин. Потім дістаємо печиво, охолоджуємо його і потім на плоску сторону макарунами наносимо трохи шоколадної пасти Nutella і склеюємо їх. Готово! Зберігаємо макаруни в холодильнику:)

Подібні рецепти

Малосольні огірки по-угорськи

Pancerotti

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...

Молочний коктейль для сніданку

Молочний коктейль для сніданку

Корисний коктейль з полуницею і вівсянкою опис приготування: Попассіруйте вівсянку, поки вона не потемніє (зрозуміло без масла). Збийте міксером молоко, йогурт або морозиво, полуницю, вівсянку і мед. налийте в 2 глибоких склянки коктейль і прикрасьте його м'ятою. Крупа вівсяна— 25 грам Полу...