Рецепт Меренга з полуницею

Рецепт Меренга з полуницею
Кількість порцій: 5 Час приготування: 6 г. 20 хв.
Рецепт приготування легкого полуничного десерту з вершками.

опис приготування:

Білки охолоджуються до 5-6 градусів, а потім збиваються в піну з додаванням цукру в кілька прийомів. З останнім додаванням заважайте обережно, щоб цукор не розчинився повністю. Маса викладається на деко, застелений пергаментним папером, у вигляді невеликих коржів. Ці коржі відправляються в духовку на кілька годин, де підсушують при температурі близько 100 градусів. Вони повинні бути крихкими по всій площі.

Вершки підігрійте до кімнатної температури, а потім збийте до стану піни, додаючи полуничне пюре і цукрову пудру (40 м). На половину готових меренге покладіть крем і нарізану часточками полуницю. Зверху покладіть другу меренгу, а потім легка притисніть верхні. Готову страву посипається цукровою пудрою.


  • яєчний білок— 4 штуки
  • цукор— 1 Склянка
  • вершки— 100 грам( густі )
  • цукрова пудра— 70 грам
  • полуниця— 130 грам(пюре — 30 г)
Білки охолоджуються до 5-6 градусів, а потім збиваються в піну з додаванням цукру в кілька прийомів. З останнім додаванням заважайте обережно, щоб цукор не розчинився повністю. Маса викладається на деко, застелений пергаментним папером, у вигляді невеликих коржів. Ці коржі відправляються в духовку на кілька годин, де підсушують при температурі близько 100 градусів. Вони повинні бути крихкими по всій площі.

Вершки підігрійте до кімнатної температури, а потім збийте до стану піни, додаючи полуничне пюре і цукрову пудру (40 м). На половину готових меренге покладіть крем і нарізану часточками полуницю. Зверху покладіть другу меренгу, а потім легка притисніть верхні. Готову страву посипається цукровою пудрою.


Подібні рецепти

Міні-чизкейки з полуницею

Італійська меренга

Рецепт приготування міні-чізкейк з вершковою начинкою та ягодами полуниці. опис приготування: Міні-чизкейки стануть відмінним десертом на святковій вечірці. цукрового піску— 3 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки несолоного вершкового масла— 6 Ст. ложок упаковка вершкового сиру кімнатної темпера...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...