Рецепт Меренговую рулет з малиною
Приголомшливо ніжний десерт з ніжною структурою і ароматом малини. Заходьте, буде смачно. Пригощайтеся!
опис приготування:
Цей ніжний рулет готується простіше, ніж здається. головне, щоб всі продукти і посуд були холодними. Рулет при згортанні буде трохи ламатися, нехай вас це не лякає, по іншому не вийде. Якщо захочете зробити його з замороженими ягодами, то підійдуть такі ягоди як смородина, брусниця або журавлина. В іншому випадку десерт розмокне. Смачного!
- білки яєчні— 6 штук
- цукор— 300 грам
- сік лимонний— 2 Ст. ложки
- Крохмаль кукурудзяний— 2 Ст. ложки
- малина— 200 грам
- вершки 33% — 200 мілілітрів
Збийте білки з лимонним соком до щільних піків.
Додайте цукор і збийте, потім всипте крохмаль і збивайте до щільної маси.
Застеліть деко папером для випічки і розрівняйте яєчну масу в прямокутник. Випікайте в гарячій духовці при 140 градусах протягом 35 хвилин. вимкніть духовку, відкрийте дверцята і залиште деко там до охолодження.
Вийміть з духовки меренговую пласт, переверніть на інший аркуш паперу. Зніміть лист, на якому запікається пласт.
Збийте вершки до стійких піків.
Промажьте пласт вершковим кремом.
Розкладіть на поверхню чисту суху малину.
Поверніть в рулет. Поставте в холодильник на 20 хвилин.
Поріжте і подавайте.
Смачного!
Подібні рецепти
Повітряний меренговую рулет
Ви коли-небудь пробували меренговую рулет? Якщо ні, то обов'язково приготуйте! Це неймовірно смачно. Додані в меренгу мелені фісташки бездоганно поєднуються зі смаком малини. Спробуйте! опис приготування: У начинку для цього рулету можна використовувати будь-які ягоди — чорницю, полуницю. Охол...
Меренговую торт
Торт з меренги або безе виходить незвичайно повітряним і ніжним, але досить солодким. однозначно — мрія ласуни. Такий торт відмінно підійде на святковий стіл. опис приготування: Ніжний і одночасно хрусткий меренговую торт неодмінно сподобається всім, хто любить безе. легкі, майже невагомі корж...
Мигдальні тарталетки з малиною і білим шоколадом
Рецепт дуже ніжних пісочних тарталеток з малиною і білим шоколадом опис приготування: Ставимо малину розморожувати. Перемішуємо борошно і мигдаль. Додаємо яєчні жовтки, вершкове масло, сіль, перемішуємо і замішуємо тісто. Довго тісто не вимішуємо, інакше воно втратить свою пісочну консистенцію...
Мигдальний пиріг з малиною
Рецепт приготування пирога з мигдалем, мигдальним екстрактом, апельсиновою цедрою і малиновим варенням. опис приготування: Мигдалеву начинку для цього пирога ви можете приготувати заздалегідь. корочка для пирога, частково запечена— 1 штука мигдалю— 1 Склянка борошна— 1 1/2 Ст. ложки несолоно...
Мафіни з малиною
Мафіни з малиною — дуже смачна випічка, мабуть, мої найулюбленіші мафіни. Готувати їх дуже просто, проте виходять вони неймовірно смачними. Спробуйте! опис приготування: Мафіни з малиною — це смачні ласощі, заради якого варто трохи попрацювати. Можна тісто готувати з міксером, процес стане біл...