Рецепт Меренговую торт
Торт з меренги або безе виходить незвичайно повітряним і ніжним, але досить солодким. однозначно — мрія ласуни. Такий торт відмінно підійде на святковий стіл.
опис приготування:
Ніжний і одночасно хрусткий меренговую торт неодмінно сподобається всім, хто любить безе. легкі, майже невагомі коржі безе з арахісом і чудовим кремом з вареного згущеного молока нікого не залишать байдужими. Хороший рецепт до святкового столу. Ваші гості його неодмінно оцінять по достоїнству.
- Білок курячих яєць— 120 грам
- цукор— 280 грам
- арахіс— 120 грам
- Вершкове масло— 70 грам
- Молоко згущене варене— 200 грам
Мартенс відділи Желтков. Буде потрібно 7-8 штук середніх за розміром яєць. Збивайте білки спочатку на невеликих оборотах, після швидкість збільште. Поступово додавайте цукор, не перестаючи збивати. Повинна вийде густа, щільна меренга, яка добре тримає форму.
Арахіс підсмажте на сковороді протягом 8-10 хвилин або підсушіть в духовці. Після подрібніть в блендері. Поступово всипте в густу меренгу.
Акуратно перемішайте лопаткою.
3-4 столові ложки меренги викладіть на деко і розрівняйте (форма значення не має) для присипки торта. Отсадіте також кілька квіточок для прикраси торта. Частину меренги розділіть на дві частини. Намалюйте на пергаменті коло діаметром 20-22 см і викладіть меренгу.
Сушіть меренгу в духовці приблизно 2 години при температурі 100 градусів. Якщо ви не можете встановити температуру, включіть її на мінімум і трохи відкрийте дверцята. Готові коржі остудіть, а тільки потім знімайте з пергаменту.
Приготуйте крем для торта. У миску викладіть м'яке вершкове масло і варене згущене молоко.
Збийте міксером масло з вареним згущеним молоком. крем готовий. охолодитися его.
збірка торта. На один корж викладіть три столові ложки крему.
Змастіть корж кремом.
Накрийте другим коржем догори дном. Змастіть кремом верх і боки торта.
Боки торта посипати подрібненою меренгою. Прикрасьте торт на свій смак.
Меренговую торт готовий. Можна накривати стіл до чаю.
Готовий торт наріжте на шматочки. Смачного!
Подібні рецепти
Повітряний меренговую рулет
Ви коли-небудь пробували меренговую рулет? Якщо ні, то обов'язково приготуйте! Це неймовірно смачно. Додані в меренгу мелені фісташки бездоганно поєднуються зі смаком малини. Спробуйте! опис приготування: У начинку для цього рулету можна використовувати будь-які ягоди — чорницю, полуницю. Охол...
Меренговую рулет з малиною
Приголомшливо ніжний десерт з ніжною структурою і ароматом малини. Заходьте, буде смачно. Пригощайтеся! опис приготування: Цей ніжний рулет готується простіше, ніж здається. головне, щоб всі продукти і посуд були холодними. Рулет при згортанні буде трохи ламатися, нехай вас це не лякає, по інш...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...