Рецепт Мигдаль в цукровій глазурі
Рецепт приготування мигдалю в цукровій блакиті з корицею і ваніллю.
опис приготування:
Мигдаль в цукровій глазурі - популярне ласощі в Німеччині на Різдво. Його досить легко зробити в домашніх умовах. мигдаль, загорнутий в симпатичний маленький целофановий мішечок або паперовий конус для цукерок, стане прекрасним святковим сувеніром для гостей.
- води— 1/3 склянки
- цукру— 4/3 склянки
- кориці— 1 Чайна ложка
- сирого мигдалю— 2 склянки
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
додати воду, 1 склянка цукру, корицю і перемішати. Довести суміш до кипіння на середньому вогні. Додати мигдаль, збільшити вогонь і варити, постійно помішуючи, поки вода не википить. Цукор буде трохи підсихати і почне прилипати до мигдалю. продовжувати заважати, поки мигдаль не почне корічневеть. Зменшіть вогонь до середнього, якщо мигдаль починає швидко підгорати. Продовжуйте помішувати, поки мигдаль не почне покриватися блискучою глазур'ю.
2. Тепер додати цукор, що залишився і перемішати. Додати ванільний екстракт. Якщо у вас є ванільний цукор або ванільний ароматизатор, можете додати і його. У цей момент мигдаль може видавати тріск, в залежності від того, наскільки свіжим він був. Продовжуйте помішувати, поки мигдаль не стане блискучим. Все ж на них повинні залишатися невеликі крупинки цукру і кориці.
3. Зняти каструлю з вогню і викласти мигдаль на лист пергаментного паперу. Викладайте мигдаль на відстані як можна більше один від одного, але не турбуйтеся про те, що деяких з них злиплися спочатку. Будьте уважні, так як мигдаль дуже гарячий, тому робіть це ложкою.
4. Поки мигдаль остигає, постарайтеся відокремити їх все ложкою один від одного. Зберігати мигдаль в сухому закритому контейнері протягом декількох тижнів.
Подібні рецепти
Салат з полуницею і огірком
Швидкий рецепт приготування філе лосося в глазурі з соєвого соусу, лимонного соку, коричневого цукру і білого вина. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 200 градусів зі стійкою в центрі. приготувати глазур. У невеликій мисці змішати коричневий цукор, оливкова олія, соєвий соус, ...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...
Молочний десерт з бананами і висівками
Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...
Макарони з сиром і гарбузом
Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...