Рецепт Мигдаль в цукровій глазурі

Рецепт Мигдаль в цукровій глазурі
Кількість порцій: 4 Час приготування: 25 хв.
Рецепт приготування мигдалю в цукровій блакиті з корицею і ваніллю.

опис приготування:

Мигдаль в цукровій глазурі - популярне ласощі в Німеччині на Різдво. Його досить легко зробити в домашніх умовах. мигдаль, загорнутий в симпатичний маленький целофановий мішечок або паперовий конус для цукерок, стане прекрасним святковим сувеніром для гостей.

  • води— 1/3 склянки
  • цукру— 4/3 склянки
  • кориці— 1 Чайна ложка
  • сирого мигдалю— 2 склянки
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
Мигдаль в цукровій глазурі - фото крок 1 1. Для приготування використовуйте важку каструлю і дерев'яну ложку. У каструлю
додати воду, 1 склянка цукру, корицю і перемішати. Довести суміш до кипіння на середньому вогні. Додати мигдаль, збільшити вогонь і варити, постійно помішуючи, поки вода не википить. Цукор буде трохи підсихати і почне прилипати до мигдалю. продовжувати заважати, поки мигдаль не почне корічневеть. Зменшіть вогонь до середнього, якщо мигдаль починає швидко підгорати. Продовжуйте помішувати, поки мигдаль не почне покриватися блискучою глазур'ю.

Мигдаль в цукровій глазурі - фото крок 2 2. Тепер додати цукор, що залишився і перемішати. Додати ванільний екстракт. Якщо у вас є ванільний цукор або ванільний ароматизатор, можете додати і його. У цей момент мигдаль може видавати тріск, в залежності від того, наскільки свіжим він був. Продовжуйте помішувати, поки мигдаль не стане блискучим. Все ж на них повинні залишатися невеликі крупинки цукру і кориці.

Мигдаль в цукровій глазурі - фото крок 3 3. Зняти каструлю з вогню і викласти мигдаль на лист пергаментного паперу. Викладайте мигдаль на відстані як можна більше один від одного, але не турбуйтеся про те, що деяких з них злиплися спочатку. Будьте уважні, так як мигдаль дуже гарячий, тому робіть це ложкою.

Мигдаль в цукровій глазурі - фото крок 4 4. Поки мигдаль остигає, постарайтеся відокремити їх все ложкою один від одного. Зберігати мигдаль в сухому закритому контейнері протягом декількох тижнів.

Подібні рецепти

Лосось в глазурі з соєвого соусу

Салат з полуницею і огірком

Швидкий рецепт приготування філе лосося в глазурі з соєвого соусу, лимонного соку, коричневого цукру і білого вина. опис приготування: Попередньо розігріти духовку до 200 градусів зі стійкою в центрі. приготувати глазур. У невеликій мисці змішати коричневий цукор, оливкова олія, соєвий соус, ...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...

Макарони з сиром і гарбузом

Макарони з сиром і гарбузом

Сьогоднішній рецепт порадує любителів гарбуза, пропоную приготувати з неї соус до макаронів — простий і смачний. Рецепт навіяний італійською кухнею, а точніше одним з її поєднань. опис приготування: Сир для цього блюда повинен бути плавким і жирним, добре підходять сорти твердого сиру, типу «Р...