Рецепт Мигдальне печиво з ромом

Рецепт Мигдальне печиво з ромом
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування печива з ромом і мигдалем по-грецьки.

опис приготування:

вершкове масло розм'якшити, після чого покладіть його в посуд з високими стінками і збийте міксером або блендером в дуже пишну масу. В іншу чашку розбиваються яйця і додається цукор. Збивайте до тих пір. Поки колір маси не стане білим.

Змішайте масло і цукор з яйцем і додайте туди соду, ром, ванільний цукор, сіль і борошно. Замісити з цих інгредієнтів тісто, в яке поступово необхідно всипати мигдаль і перемішати. Тісто розрізається на 2 частини і одна з них розкочується в пласт 2 см. товщини. З тіста вирізається печиво за допомогою формочок.

Печиво викладіть на деко, змащений маслом, і запікайте в духовці при 180 З навколо 20 хвилин. По готовності посипте рясно цукровою пудрою.


  • вершкове масло— 250 грам
  • цукор— 150 грам
  • яйця— 2 штуки
  • ванільний цукор— 1 Ст. ложка
  • сода харчова— 1/2 чайних ложки
  • ром— 3 Ст. ложки
  • борошно пшеничне— 500 грам
  • мигдаль мелений— 150 грам
  • цукрова пудра— 300 грам
  • сіль— 1 щіпка
вершкове масло розм'якшити, після чого покладіть його в посуд з високими стінками і збийте міксером або блендером в дуже пишну масу. В іншу чашку розбиваються яйця і додається цукор. Збивайте до тих пір. Поки колір маси не стане білим.

Змішайте масло і цукор з яйцем і додайте туди соду, ром, ванільний цукор, сіль і борошно. Замісити з цих інгредієнтів тісто, в яке поступово необхідно всипати мигдаль і перемішати. Тісто розрізається на 2 частини і одна з них розкочується в пласт 2 см. товщини. З тіста вирізається печиво за допомогою формочок.

Печиво викладіть на деко, змащений маслом, і запікайте в духовці при 180 З навколо 20 хвилин. По готовності посипте рясно цукровою пудрою.


Подібні рецепти

Мигдальне печиво з цедрою

Стейк зі свинини на грилі

Рецепт приготування печива з мигдальними горіхами, ванільним екстрактом, апельсиновим лікером і цедрою. опис приготування: За цим рецептом виходить приблизно 45 штук печива. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1/3 чайних ложки вершкового масла— 10 Ст. ложок яйця— 3 штуки білок— 1 штука ванільног...

Мигдальне масло з родзинками і корицею

Мигдальне масло з родзинками і корицею

Рецепт приготування мигдального масла з мигдальних горіхів, кориці, родзинок і ванільного екстракту. опис приготування: Для приготування цього мигдалевого масла вам буде потрібно всього 4 інгредієнта — мигдаль, обкладинка, родзинки і ванільний екстракт — а зробити його дуже легко. Мигдальне ма...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...

Молочний десерт з бананами і висівками

Молочний десерт з бананами і висівками

Такий коктейль замінить будь-який десерт і навіть сніданок. Завдяки наявності в складі висівок молочний десерт надовго додасть вам відчуття ситості. Спробуйте! опис приготування: Приготуйте густий, ніжний і ситний коктейль. Додавайте різні фрукти і кожен раз у Вас вийде новий напій. В даному р...