Рецепт Мигдальне масло з родзинками і корицею

Рецепт Мигдальне масло з родзинками і корицею
Кількість порцій: 20 Час приготування: 45 хв.
Рецепт приготування мигдального масла з мигдальних горіхів, кориці, родзинок і ванільного екстракту.

опис приготування:

Для приготування цього мигдалевого масла вам буде потрібно всього 4 інгредієнта — мигдаль, обкладинка, родзинки і ванільний екстракт — а зробити його дуже легко. Мигдальне масло можна подавати з скибочками пшеничного хліба як бутерброди. Масло не надто солодке і легко намазується. Ідеально підходить в якості легкого страви на сніданок до чаю або кави. Можна також заповнити банку мигдальним маслом, обв'язати бантом і вручити в якості святкового сувеніра.

  • родзинок— 1/4 склянки
  • кориці— 1 Чайна ложка
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
Мигдальне масло з родзинками і корицею - фото крок 1 1. Розігріти духовку до 175 градусів викласти мигдаль на великому аркуші для випічки.
випікати горіхи 10-12 хвилин. Прибрати мигдаль з духовки і дати йому охолонути протягом приблизно 20 хвилин.

Мигдальне масло з родзинками і корицею - фото крок 2 2. Покласти смажений мигдаль у велику миску кухонного комбайна. Збивати протягом 10 хвилин, періодично вискаблівая масу по сторонам.

Мигдальне масло з родзинками і корицею - фото крок 3 3. Додати корицю, родзинки і ванільний екстракт. Збивати суміш до однорідної консистенції, близько 3-5 хвилин.

Мигдальне масло з родзинками і корицею - фото крок 4 4. Перекласти отримане мигдальне масло з миски кухонного комбайна в окрему миску або банку і подавати.

Подібні рецепти

Масло з авокадо

Тирамісу без маскарпоне

На сніданок неодмінно потрібно їсти щось ситне і корисне. Хочу поділитися з вами одним зі своїх улюблених рецептів на сніданок і показати, як приготувати масло з авокадо. Це просто, ситно і смачно. опис приготування: Таке масло можна їсти відразу після приготування: намазати на тости, хлібці а...

Масло з цукіні

Масло з цукіні

Простий рецепт приготування масла з цукіні для бутербродів на сніданок. опис приготування: Грубо натерти кабачок (цукіні) і потримати в друшляку приблизно 3-4 хвилини. У глибокій сковороді розігрійте оливкову олію. Злегка обсмажте дрібно нарізану цибулю-шалот і тертий часник. Додати цукіні і п...

Мигдальне печиво з цедрою

Мигдальне печиво з цедрою

Рецепт приготування печива з мигдальними горіхами, ванільним екстрактом, апельсиновим лікером і цедрою. опис приготування: За цим рецептом виходить приблизно 45 штук печива. розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1/3 чайних ложки вершкового масла— 10 Ст. ложок яйця— 3 штуки білок— 1 штука ванільног...

Мигдальне печиво з ромом

Мигдальне печиво з ромом

Рецепт приготування печива з ромом і мигдалем по-грецьки. опис приготування: вершкове масло розм'якшити, після чого покладіть його в посуд з високими стінками і збийте міксером або блендером в дуже пишну масу. В іншу чашку розбиваються яйця і додається цукор. Збивайте до тих пір. Поки колір ма...

Лосось зі шпинатом і родзинками

Лосось зі шпинатом і родзинками

Рецепт приготування смаженої філе лосося з кедровими горіхами, родзинками, лимоном, петрушкою і шпинатом. опис приготування: Розігріти духовку до 230 градусів. Викласти кедрові горіхи на аркуші для випічки, обсмажити в духовці, перемішуючи час від часу, поки вони не стануть злегка золотистого...