Рецепт Мигдальне печиво з цедрою

Рецепт Мигдальне печиво з цедрою
Кількість порцій: 8 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування печива з мигдальними горіхами, ванільним екстрактом, апельсиновим лікером і цедрою.

опис приготування:

За цим рецептом виходить приблизно 45 штук печива.

  • розпушувача— 1 Ст. ложка
  • солі— 1/3 чайних ложки
  • вершкового масла— 10 Ст. ложок
  • яйця— 3 штуки
  • білок— 1 штука
  • ванільного екстракту— 1 Ст. ложка
  • апельсинового лікеру— 1 Ст. ложка
  • апельсинової цедри— 1 Ст. ложка
  • мигдалю— 1 Склянка(підсмаженого )
Мигдальне печиво з цедрою - фото крок 1 1. Крупно нарізати мигдаль. Встановити деко в центрі духовки і розігріти духовку до 175 градусів. Вистелити пергаментним папером. просіяти борошно, розпушувач і сіль в середній мисці. змішати цукор, розтоплене вершкове масло, 3 яйця, ванільний екстракт, апельсиновий лікер і цедру у великій мисці. Додати борошно в яєчну суміш і розмішати дерев'яною ложкою. Змішати з нарізаним мигдалем.

Мигдальне печиво з цедрою - фото крок 2 2. Розділити тісто навпіл. Розкачати кожен шматок тесту на посипаній борошном поверхні в прямокутник довжиною 32 см і шириною 5 см. Викласти прямокутники тесту на підготовлений лист на відстані один від одного. Збити яєчний білок в невеликій мисці в піну і змастити верхівку і боки кожного прямокутника.

Мигдальне печиво з цедрою - фото крок 3 3. Випікати до золотисто-коричневого кольору близько 30 хвилин. Дати повністю охолонути на стійці близько 25 хвилин. Підтримувати температуру духовки.

Мигдальне печиво з цедрою - фото крок 4 4. Викласти прямокутники на робочій поверхні, прибрати пергаментний папір. За допомогою зазубреного ножа нарізати скибочками по діагоналі.

Мигдальне печиво з цедрою - фото крок 5 5. Викласти скибочки зрізом вниз на одному аркуші для випічки. запікати 12 хвилин. перевернути, як тільки печиво починає темніти, і запікати з іншого боку близько 8 хвилин.

Мигдальне печиво з цедрою - фото крок 6 6. Дати охолонути на стійці. Зберігати печиво в герметичній тарі при кімнатній температурі.

Подібні рецепти

Мигдальне печиво з ромом

Крихке мигдальне печиво

Рецепт приготування печива з ромом і мигдалем по-грецьки. опис приготування: вершкове масло розм'якшити, після чого покладіть його в посуд з високими стінками і збийте міксером або блендером в дуже пишну масу. В іншу чашку розбиваються яйця і додається цукор. Збивайте до тих пір. Поки колір ма...

Мигдальне масло з родзинками і корицею

Мигдальне масло з родзинками і корицею

Рецепт приготування мигдального масла з мигдальних горіхів, кориці, родзинок і ванільного екстракту. опис приготування: Для приготування цього мигдалевого масла вам буде потрібно всього 4 інгредієнта — мигдаль, обкладинка, родзинки і ванільний екстракт — а зробити його дуже легко. Мигдальне ма...

Меренги-сердечка з цедрою

Меренги-сердечка з цедрою

Рецепт приготування безе у формі сердечок з цедрою апельсина і грейпфрута. опис приготування: Розігріти духовку до 110 градусів. Помістити яєчні білки, цукор і щіпку винного каменю у жароміцних миску, встановлену над каструлею з киплячою водою. варити, помішуючи, поки суміш не стане теплою, і ...

Малосольні огірки по-угорськи

Малосольні огірки по-угорськи

Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...

Маринований буряк

Маринований буряк

маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...