Рецепт Мигдальне печиво з цедрою
Рецепт приготування печива з мигдальними горіхами, ванільним екстрактом, апельсиновим лікером і цедрою.
опис приготування:
За цим рецептом виходить приблизно 45 штук печива.
- розпушувача— 1 Ст. ложка
- солі— 1/3 чайних ложки
- вершкового масла— 10 Ст. ложок
- яйця— 3 штуки
- білок— 1 штука
- ванільного екстракту— 1 Ст. ложка
- апельсинового лікеру— 1 Ст. ложка
- апельсинової цедри— 1 Ст. ложка
- мигдалю— 1 Склянка(підсмаженого )
2. Розділити тісто навпіл. Розкачати кожен шматок тесту на посипаній борошном поверхні в прямокутник довжиною 32 см і шириною 5 см. Викласти прямокутники тесту на підготовлений лист на відстані один від одного. Збити яєчний білок в невеликій мисці в піну і змастити верхівку і боки кожного прямокутника.
3. Випікати до золотисто-коричневого кольору близько 30 хвилин. Дати повністю охолонути на стійці близько 25 хвилин. Підтримувати температуру духовки.
4. Викласти прямокутники на робочій поверхні, прибрати пергаментний папір. За допомогою зазубреного ножа нарізати скибочками по діагоналі.
5. Викласти скибочки зрізом вниз на одному аркуші для випічки. запікати 12 хвилин. перевернути, як тільки печиво починає темніти, і запікати з іншого боку близько 8 хвилин.
6. Дати охолонути на стійці. Зберігати печиво в герметичній тарі при кімнатній температурі.
Подібні рецепти
Крихке мигдальне печиво
Рецепт приготування печива з ромом і мигдалем по-грецьки. опис приготування: вершкове масло розм'якшити, після чого покладіть його в посуд з високими стінками і збийте міксером або блендером в дуже пишну масу. В іншу чашку розбиваються яйця і додається цукор. Збивайте до тих пір. Поки колір ма...
Мигдальне масло з родзинками і корицею
Рецепт приготування мигдального масла з мигдальних горіхів, кориці, родзинок і ванільного екстракту. опис приготування: Для приготування цього мигдалевого масла вам буде потрібно всього 4 інгредієнта — мигдаль, обкладинка, родзинки і ванільний екстракт — а зробити його дуже легко. Мигдальне ма...
Меренги-сердечка з цедрою
Рецепт приготування безе у формі сердечок з цедрою апельсина і грейпфрута. опис приготування: Розігріти духовку до 110 градусів. Помістити яєчні білки, цукор і щіпку винного каменю у жароміцних миску, встановлену над каструлею з киплячою водою. варити, помішуючи, поки суміш не стане теплою, і ...
Малосольні огірки по-угорськи
Любіть домашні пікантні закуски? Тоді зверніть увагу на цей вельми оригінальний варіант приготування малосольних огірків по-угорськи. процес простий, а результат — приголомшливий! рекомендую. опис приготування: Це незвичайний рецепт, адже крім традиційного розсолу тут доданий житній хліб. Спец...
Маринований буряк
маринований буряк — відмінний інгредієнт для найрізноманітніших салатів. розповідаю, як правильно замаринувати буряк. опис приготування: Вареную свеклу я, чесно кажучи, практично не переварюю з дитинства. Але ось парадокс — маринована буряк заходить просто чудово. Її я використовую двома спосо...